Zelensky naar Polen gevlucht.

Translate into English

Oekraïense reguliere troepen vechten nu tegen de nazi bataljons.

Ze moeten wel, gezien de onmenselijke behandeling van burgers en Russische bewoners en krijgsgevangenen. De laatste worden met benzine overgoten en levend verbrand.

Zelensky has fled Ukraine and is currently in Poland, according to the chairman of the Russian State Duma.

Verder nog geen nieuws. Vermoedelijk op de vlucht voor zijn eigen achterban of de Chechenen.

BREAKING – Ukrainian parliament claims President Zelensky remains in Kiev – after reports earlier he’d left for. Poland.

We wachten wel af waar hij zijn opwachting maakt. Misschien wel even een weekendje ertussen uit, naar zijn kapitale villa in Miami….

Wel (serieuze) berichten van Roemeense oorlogsverslaggevers die een dagje met het Azov Bataljon hebben meegelopen.

DE HORROR in Oekraïne waar de internationale pers het niet over heeft: kindsoldaten opgeleid naar het voorbeeld van ISIS! Het gaat over de militaire training van kinderen die zijn aangesloten bij het beroemde “AZOV Bataljon”, een groep nazi’s die jarenlang in Oekraïne opereerde, en die werd aangemoedigd en gefinancierd door de regeringen in Kiev. De foto’s zijn recent en niet vals, bekend bij enkele Roemeense journalisten. En deze verschrikking is werkelijk het hoogtepunt van de humanitaire ramp in het land door idioten bevolkt, maar waarvan nazileider Rutte zegt, dat “het onze familie is en ze hier welkom zijn….”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *