Aanval op de kerncentrale van Zaporizhzhia was Oekraïense valse vlag om het Westen in de strijd te betrekken

Translate into English

Iemand die volgens Rusland opzettelijk desinformatie over de strijdkrachten verspreidt, kan een gevangenisstraf tot vijftien jaar krijgen. Er staan ook hoge boetes op het oproepen tot sancties tegen Rusland.

Het besluit van de Russische regering om het verspreiden van FAKE NEWS strafbaar te maken heeft de volgende reactie in het Westen uitgelokt:

Uittocht van westerse media uit Rusland na forsere straffen voor vrije pers

De “vrije pers”? Laat me niet lachen, breng me een teiltje, wie maakt me wakker…..

Nu het echte nieuws.

Het “Oekraïense Ministerie van Defensie” in Kiev laat weten dat de Russen bijna de helft van de nepstaat hebben veroverd en dat het reguliere leger als volgt is samengesteld:

  1. Marine: 0 schepen.
  2. Luchtmacht: 0 vliegtuigen
  3. Leger: in 9 dagen van 100% naar 25% gereduceerd

Met name desertie en capitulatie hebben voor de vernietiging van het leger zorggedragen. De enige acties die nog worden ondernomen zijn guerrilla-achtige tactieken met behulp van wapens uit het Westen. Gecoördineerd aan de hand van de doorgespeelde satellietgegevens van de Amerikanen. Er is dus een rechtstreekse confrontatie aan de gang, de “vrije” pers doet alsof de Oekraïners tegen de Russen vechten. Het zijn de nazi-bataljons die de burgerbevolking terroriseren. Russische helikopters en gevechtsvliegtuigen neerschieten met NATO wapens vanuit woonwijken en het dak van kleuterschooltjes.

Over de grote door de Russen “gebombardeerde” kerncentrale.

Putin ontkent de beschuldigingen dat Russische soldaten de Oekraïense kerncentrale van Zaporizja, de op een na grootste van Europa, zouden hebben aangevallen en beschoten. Integendeel, Poetin hield vol dat het Oekraïense leger heeft geprobeerd een catastrofale kernsmelting te veroorzaken en Rusland daarvan de schuld te geven in een poging de VS en het VK in een rechtstreeks conflict met de Russische strijdkrachten te betrekken. De aanval was in scène gezet door Oekraïense soldaten, gekleed in Russische uniformen en met Russische wapens. Toen het echte Russische leger ter plaatse kwam, had het moeite om het eigen personeel te onderscheiden van de Oekraïense bedriegers, en vele heldhaftige Russen zijn gesneuveld – sommigen door eigen vuur – om de centrale te verdedigen en een catastrofale atoomsmelting te voorkomen.

“Dit was bedoeld om andere landen te laten vechten. Ik wil Oekraïne zuiveren van het kwaad, niet een continent radioactief bestralen. Dit was duidelijk bedoeld als een valse vlag. Als Zelenskyy geslaagd was, zou deze meltdown Tsjernobyl op een kampvuurtje hebben doen lijken. Maar we hebben nu de centrale vast onder controle.”

Het Westen verspreidt zo veel leugens dat men in Rusland moeite heeft om alle propaganda bij te houden. Na de blokkade van RT en Spoetnik is de westerse alleenheerschappij met betrekking tot de oorlogspropaganda een groot probleem om echte informatie te krijgen.

Emmanuel Macron zei op het nieuws dat Putin hem gezegd had dat Rusland niet gaat stoppen, voordat geheel Oekraïne in bezit is genomen, alles. [LINK] Dit is een flagrante leugen. Putin: “Ik heb nooit met hem gesproken; ik praat niet met varkens.”

De positie van Rusland wordt steeds duidelijker.

Poetin op de bijeenkomst van de Veiligheidsraad:

“Nationalistische en neonazistische formaties – waaronder buitenlandse huurlingen, ook uit het Midden-Oosten – beschermen zichzelf met burgers als menselijke schilden.

Er zijn absoluut objectieve gegevens, foto’s van hun plaatsing van zwaar militair materieel in woonwijken van steden.

Zij hebben ook buitenlandse burgers in gijzeling genomen, waaronder duizenden studenten die in Oekraïne studeren. Ze hielden bijvoorbeeld 3.179 Indiërs meer dan een dag vast op het treinstation van Charkov”.

Hoe de Russen het verder zien:

“Sancties die worden ingevoerd zijn een oorlogsverklaring aan Rusland. Pogingen om een no-fly zone boven Oekraïne in te stellen door welk land dan ook, zullen worden gezien als deelname aan een conflict.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *