Rusland zal bases in NATO landen bombarderen in het geval deze worden gebruikt tegen de Russische operatie in Oekraïne. Een kennisgeving.

Translate into English

De Amerikaanse minister van Defensie heeft aangekondigd, dat NATO landen en leden van de Europese Unie “groen licht” hebben gekregen om faciliteiten ter beschikking te stellen voor het aanvallen van doelen in Oekraïne. Pure uitlokking – wat moet met alle macht worden verhuld?

Een oorlogsverklaring.

Nederland zit er VOL in en loopt nu het risico een klap mee te krijgen dankzij het lidmaatschap van de NATO. Deze organisatie blijkt geen verdedigingsalliantie te zijn, maar een AGRESSIEPACT. Men wil in Oekraïne een tweede Afghanistan voor de Russen creëren.

Lidstaten helpen niet-lidstaat:

De Amerikaanse president Joe Biden (79) heeft Oekraïne 350 miljoen dollar aan militaire hulp beloofd.
Groot-Brittannië levert munitie, antitank- en luchtafweerraketten en medische hulp.
De Franse president Emmanuel Macron (44) heeft vrijdag 300 miljoen euro aan defensiehulp beloofd. Wat er precies in het hulppakket zit, heeft Macron in zijn toespraak niet onthuld.
Nederland stuurt 200 Stinger-raketten. Premier Mark Rutte (55) had eerder deze maand ook toegezegd om onder meer geweren, munitie, radarsystemen en mijnopsporingsrobots te leveren.
Tsjechië kondigde aan dat het wapens en munitie ter waarde van 7,6 miljoen euro zou leveren. Dit zijn machinegeweren, aanvalsgeweren en andere lichte wapens.
Denemarken kondigde zaterdag aan dat het 2000 kogelvrije vesten en 700 medische zakken naar Oekraïne zou sturen.
De Poolse minister van Defensie, Mariusz Błaszczak (52), heeft een konvooi munitie naar Oekraïne gestuurd. Het is de eerste militaire overheidssteun van Polen sinds het begin van de invasie.
Estland en Letland hebben vrijdag aangekondigd dat zij meer antitank- en luchtafweerraketten zullen sturen.

Rusland waarschuwt en bluft niet.

De Russische generaal-majoor Konashenkov heeft gewaarschuwd dat EU-landen die luchtmachtbases en start- en landingsbanen voor vliegtuigen van de Oekraïense luchtmacht  leveren, door Rusland  als  betrokken bij het conflict worden beschouwd.

Generaal Konashenkov kondigde aan dat Rusland deze luchtmachtbases zal aanvallen en dat zijn aankondiging moet worden geïnterpreteerd als voorafgaande kennisgeving / oprechte waarschuwing.

Russen bluffen niet. Elke keer  als ze een serieuze waarschuwing geven, wordt dat gevolgd door een aangekondigde actie. Een paar dagen geleden waarschuwden  de Russen bijvoorbeeld inwoners  van Kiev om binnen enkele uren te evacueren  voordat ze precisieraketaanvallen op in Kiev gesitueerde communicatie  – en commandodoelen lanceerden.

Wat betekent dit?

In principe betekent  het dat de Russen nu op elk moment  precisie  langeafstandsraketaanvallen kunnen uitvoeren op NAVO luchtmachtbases in Polen / Roemenië / Oostzeelanden als Oekraïense militaire vliegtuigen opereren vanaf deze bases. Het ligt voor de hand dat ook toestellen van de Nederlandse luchtmacht doelwit zijn, aangezien deze vanuit de luchtmachtbases Eindhoven en Keulen dagelijks verkennings- en coördinatievluchten aan de grens met Oekraïne uitvoeren.

Valse vlag aanslagen gepland.

Voorts is heeft Knashenkov de mededeling gedaan dat de Oekraïense geheime dienst SBU en het Azov bataljon van plan zijn de experimentele kernreactor van het “Kharkiv Institute of Physics & Technology” op te blazen en daar vervolgens de Russen de schuld van gaan geven.

Er zijn documenten in handen van het Kremlin met harde bewijzen dat Oekraïne bacteriologische wapens verspreid door Turkse drones (anthrax en builenpest) in de Donbass in zou gaan zetten voorafgaande aan een geplande aanval op 8 maart 2022 om de beide Volksrepublieken te annexeren. Voorbeeld:

Het inzamelen van geld via Giro 555 is bedoeld om wapens en huurlingenbataljons te financieren via het Internationale Rode Kruis. Die huurlingenbataljons staan op het punt Oekraïne te infiltreren, aangezien het reguliere Oekraïense leger is gedecimeerd of ingesloten en de mobilisatie een farce is gebleken.

Iedereen die de Kiev Junta blijft steunen is nazi sympathisant, kent de geschiedenis niet en ziet de media als nieuwsverschaffers in plaats van Goebbels propaganda doorspekt met glasharde en aantoonbare leugens.

Dan ben je niet dom, onwetend of onnozel. Dan ben je medeplichtig aan genocide en word je voor het Tribunaal gesleept.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *