Biowapenfaciliteiten wereldwijd: meer dan 300 om te vernietigen.

Translate into English

Nogmaals een bevstiging van de werkelijke reden van de Russische actie in Oekraïne. De paniek sloeg in het Pentagon en in Kiev toe toen de tanks de grens over rolden. Direct ging er een consigne van Kiev uit, dat bewijsmateriaal moest worden vernietigd. Sommige laboratoriamedewerkers hebben die bewijzen dan ook meteen doorgespeeld aan de Russen. Ook vloeistoffen voor de chemtrails zouden in Oekraïne zijn geproduceerd. Chemtrails zijn bedoeld om de zon te verduisteren en de mensen ziek en depressief te maken, volgens de vele getuigenverklaringen van de direct betrokkenen. Het Covid-sprookje wordt in dit verband ook onderuit gehaald, aangezien de combinatie van 5G, slechte luchtkwaliteit, vitamine D gebrek en depressief gedrag, de bekende symptomen veroorzaken die de seizoensgriep op wonderbaarlijke wijze van de aardbodem hebben weggevaagd.

“Als de lucht blauw blijft, hebben we gewonnen….”

In onze oorspronkelijke berichtgeving hebben we gesproken over 11 tot 13 biolaboratoria, het schijnen er inmiddels meer dan 30 lokaties te zijn geweest die door gerichte luchtaanvallen zijn vernietigd.

Van het Russische persbureau Tass:

Bewijs van door de VS gefinancierd biologisch programma in Oekraïne onthuld door het Russische ministerie van Defensie

Volgens de woordvoerder werd informatie ontvangen van medewerkers van Oekraïense biolaboratoria dat bijzonder gevaarlijke ziekteverwekkers: pest, miltvuur, cholera, tularemie en andere dodelijke ziekten die agentia infecteren, op 24 februari met grote spoed zijn vernietigd.

MOSKOU, 6 maart. /TASS/. Bewijs van een door de VS gefinancierd militair biologisch programma dat in Oekraïne is ontwikkeld, is onthuld tijdens de speciale operatie van Rusland in dat land, zei de woordvoerder van het Russische ministerie van Defensie, Igor Konashenkov, zondag.

“In de loop van de speciale militaire operatie is bewijs geleverd van overhaaste maatregelen van het regime in Kiev om sporen van de militaire biologische programmafinanciering door het Amerikaanse ministerie van Defensie in Oekraïne te verbergen,” zei hij.

Volgens de woordvoerder werd informatie ontvangen van medewerkers van Oekraïense biolaboratorieën dat vooral gevaarlijke ziekteverwekkers: pest, miltvuur, cholera, tularemie en andere dodelijke infectieziekten op 24 februari dringend waren vernietigd.

Volgens Konashenkov, direct na het begin van de speciale militaire operatie van Rusland in Oekraïne, gaf het Oekraïense ministerie van Volksgezondheid een instructie aan alle biolaboratoria om direct de aanwezige gevaarlijke ziekteverwekkers te vernietigen.

“Het is duidelijk dat het Pentagon na de lancering van de speciale militaire operaties bang werd dat geheime biologische experimenten in Oekraïne aan het licht zouden komen. We zullen de resultaten van de analyse van de documenten die we hebben ontvangen op korte termijn delen. Sommigen van hen, in het bijzonder de instructie van het Oekraïense ministerie van Volksgezondheid om ziekteverwekkers en certificaten van voltooiing van de Kharkov- en Poltava-biolaboratoria die we nu publiceren te vernietigen, “zei hij.


Er zijn wereldwijd honderden van dit soort gifmengerijen te lokaliseren. Het lijkt ons een mooie reden om staten er op aan te spreken, ze te laten ontmantelen en bij weigering er een kruisraket heen te sturen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *