Zelensky in de Amerikaanse ambassade in Polen. Asiel gekregen of gevangen genomen?

Translate into English

WEF-gezant in Oekraïne – Volomydyr Zelensky – is zijn land ontvlucht. [LINK]

Het volgende onbevestigde bericht kwam binnen op de redactie:

Ukrainian MP Ilya Kiva said that Volodymyr Zelensky left Kyiv and is on the territory of the American embassy in Poland.

Het lijkt er op, dat hij in Polen niet welkom was en is overgebracht naar de Amerikaanse ambassade in Warschau. Ook zou het kunnen dat hij is gevangen genomen en moet worden “gedraaid”. Het kan ook zijn dat hij van zijn drugsverslaving moet worden afgeholpen. Deze Kazharen jood met 1,2 miljard op de bank is opgebrand en uitgeblust.

Op 7 maart a.s. wordt er een derde onderhandelingsronde gepland.

Hoofdthema: demilitarisering van geheel Oekraïne op Russische voorwaarden. Dat betekent dat de wapens moeten worden ingeleverd en de strijd gestaakt. Op dat moment bestaat Oekraïne als natiestaat niet meer en wordt Russisch militair gezag gevestigd onder bezettingsrecht van Den Haag en Geneve.

Met de president van Oekraïne in Amerikaans beheer heeft het er alle schijn van dat de Russen straks met de Amerikanen zitten te onderhandelen. Als de reguliere troepen er lucht van krijgen wordt het muiterij en chaos in het land. Nog afgezien van de loslopende nazi-moordeskaders op zoek naar Russen en weerloze burgers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *