Sancties tegen Rusland… als een boomerang.

Translate into English

Het merkwaardige van de sancties die Eurpese landen tegen Rusland hebben ingesteld is dat ze een boomerang effect hebben veroorzaakt.

De voorspelbaarheid is tekenend voor de huidige tijd. De massa media nemen het voortouw en terroriseren het menselijke gezond verstand met dreigementen, bangmakerij, demonisering, het gebruikelijke recept.

Alleen is dat recept nu definitief uitgewerkt. En krijgt het westen de rekening gepresenteerd die het niet meer kan betalen, anders dan onteigening en kolonisatie. U leest het goed. Het is over en uit.

Ondertussen wordt de bevolking nog steeds bang gemaakt met een niet bestaande ziekte, veroorzaakt door een niet aangetoond virus en dat we ons alleen tegen deze flauwekul kunnen beschermen door een vaccinatiepas.

De mentaal en lichamelijk verzwakte Europese bevolking (vergiftigd voedsel, coronaterreur, media terreur, Big Pharma verslaving, vakantiedrang) is met een sterk verwaarloosde defensie niet bestand tegen de stagnerende aanvoerlijnen. Europeanen zijn gewend dat andere naties voor hen werken en zo niet, dan werd het gestolen. Vroeger en nu, althans tot vandaag. Het hellend vlak dient zich aan. De NATO gaat kapot, de EU gaat kapot en de VN wordt ontmanteld. Het Westerse Systeem is langzaam aan het doodgaan. De slachtoffers zijn de gewone burgers, die nu neurotisch geld inzamelen voor Oekraïense vluchtelingen.

Sancties tegen Rusland omvatten onder meer het afsnijden van SWIFT, Apple Pay, Google Pay, PayPal, Visa & Mastercard – alles wat de EU en de centrale banken & het financieel systeem voedt, dus nog min of meer overeind houdt. Een van de belangrijkste gevolgen van deze oorlog is dat de door de sancties “getroffen” landen worden losgekoppeld en bevrijd van dit Rothschild-jezuïeten bankensysteem. Dan spreken we nog maar niet over het stoppen van de transacties ten behoeve van mensen- en orgaanhandel, wapenhandel, drugshandel, witwasprojecten en routinematige uitbuiting via de belastingen.

De EU/U.S./NATO/UN/WEF – draaien op krediet, crypto, ongedekt papiergeld en lege digitale waarden. De sabotage van de Ever Given in het Suez kanaal en de honderden miljarden die in de Covid hoax moesten worden gestoken brak hen de nek. Nu in de uiterst doelgerichte acties in Oekraïne de oligarchen banken vleugellam zijn gemaakt, komt het systeem krakend tot een stop en wordt bevroren. Een kapot systeem kan een oorlog niet financieren.

De landen die solidair zijn met Rusland hebben de OLIE en bezitten het GOUD. Dat aantal groeit en maakt verreweg het grootste deel van de wereldbevolking uit.

Rusland, China, India, Brazilië, Saudi-Arabië, Wit-Rusland, Zuid-Afrika, Kazachstan, Irak, Iran, Syrië, Noord-Korea, Argentinië, Mexico, Colombia, Chili, Turkije, Egypte en de lijst van landen groeit zelfs nog verder.

Rusland waarschuwt Westen al voor olie van $300 per vat, en snijdt in EU-gaslevering, omdat de stromen naar andere landen moeten worden geleid.


Tijd voor Nederland om eruit te stappen.

Meer dan 90% van ons graan wordt geïmporteerd.

Onze exporten bestaan uit windhandel en hebben geen toegevoegde waarde.

Onze gasvoorraden zijn weggevaagd onder meer door onder de kostprijs te exporteren.

Duizenden miljarden zijn besteed aan de EU en immigratie.

De belastingdruk is verreweg het hoogst in de wereld.

De bevolkingsdruk is nergens zo hoog als in ons land.

Door onze lidmaatschappen van terreurorganisaties als de VN en NATO zijn we doelwit.

Tijd om schoon schip te maken en ons bij de NESARA groep aan te sluiten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *