CIA neurobiologie expert: Hoe RNA vaccins het menselijk brein controleren

Het gebruik van RNA-vaccins om het menselijk brein te controleren, uitgelegd door een CIA neurobiologie expert op een conferentie op West Point Militaire Academie.

Onafhankelijk journalist Guy Boulianne heeft een zeer belangrijk stuk informatie opgegraven over de mogelijkheid om RNA-vaccins te gebruiken om onze hersenen te manipuleren. Deze hypothese was niet afkomstig van een grootsprakige samenzweringstheoreticus: het was een neurobiologisch expert van de CIA die ze presenteerde op de militaire academie van West Point, bericht Unser Mitteleuropa.

Op 13 juni 2018 gaf Dr. Charles Morgan, een neurobiologie-expert van Yale University, DARPA, en de CIA, een lezing aan studenten van West Point Military Academy (USMA). Hij sprak over de mogelijkheid om DNA te veranderen voor mind control doeleinden. [1] Dr. Morgan toont en legt aan Amerikaanse militaire elite studenten uit hoe technologieën bekend onder de acroniemen CRISPR (Clustered Regularly Spaced Short Palindromic Repeats) en DREADDS (Designer Receptor Exclusively Activated by Designer Drugs) alles kunnen “ontwerpen”.

Dr. Morgan laat zien hoe DREADDS in menselijk DNA kunnen worden “ingebracht” om ons gedrag te controleren. Deze designer-receptoren, die uitsluitend door designer-medicijnen worden geactiveerd, kunnen nieuwe cellen aanmaken. Zij kunnen nieuwe herinneringen en gedragingen bij hun proefpersonen creëren. Ze kunnen ze ook gebruiken om je geheugen te wissen of zelfs te veranderen. CRISPR-technologie kan worden gebruikt om via DNA-bewerking alleen bepaalde rassen van mensen te doden.

Dr. Morgan vertelt studenten aan de Modern War University in West Point dat “de technologie genaamd CRISPR een aantal dingen direct beschikbaar maakt … Je kunt alles ontwerpen. Je kunt één ding ontwerpen dat er maar één zou doden. Wanneer je plasmiden maakt en ze in cellen stopt, zendt het een signaal uit en vertelt welk deel van het DNA zich moet ontrollen, ontvouwen en een product produceren. Dat is de toekomst van de geneeskunde”.

Dr. Morgan vraagt: “Wat zou je met deze technologie kunnen doen als je in de beveiliging en inlichtingendienst zat?”. De cellen “kunnen worden ontworpen voor specifieke activiteiten en doeleinden. Ze kunnen strategisch geplaatst worden. Ze kunnen op afstand bediend worden. Dus deze cel-controles “kunnen dingen activeren in de hersenen van andere mensen”.

In 2011 leek de technologie op cellulair niveau “de geprogrammeerde levering van informatie op verzoek” te regelen. In 2018 was de macht om iemands eigen herinneringen en beslissingen te vervangen door de surrogaatwerkelijkheid van controleurs via bloed, hersenen en cellen al voorbij elke gedragsconditionering door mobiele telefoons. Voor Dr. Morgan leiden de nieuwe mogelijkheden tot verbeteringen in de levering en de volledigheid. “Waarom een digitaal systeem als je een DNA systeem kan hebben?”, vraagt hij.

Dr. Morgan is heel expliciet in zijn diapresentatie: “Cellen kunnen worden ontworpen voor specifieke activiteiten en doelen. Cellen kunnen strategisch geplaatst worden. Ze kunnen op afstand bediend worden”. De nieuwe technologie stelt zijn controllers in staat om dingen te activeren in de hersenen van andere mensen. Verder stelt de dokter, die nu doceert aan de Universiteit van New Haven, zich voor hoe de combinatie van “DNA-systemen” met “quantumcomputing”“een werkelijk verbazingwekkende bedreiging kan vormen die ook dodelijk is”. De dosis van Pfizer en Moderna bereikt dus wellicht een eindpunt in de global agenda van de machthebbers. [2]

De video van Dr. Charles Moran’s lezing op West Point Militaire Academie:

De DNA zal in staat zijn om je lichaam en geest te controleren

Het Covid-vaccin is een mRNA-vaccin, een gloednieuw type dat nog nooit eerder is goedgekeurd, een vergunning heeft gekregen en op grote schaal is verspreid. Het verandert het DNA van je lichaam en repliceert en controleert je lichaam. Het is in vele opzichten uiterst gevaarlijk. Dr. Morgan onthult dat ze nu foto’s en films kunnen opslaan en verbergen in DNA en bacteriën, hij zegt ook dat slechts 1 gram menselijk DNA het equivalent van 7 miljard iPADS kan opslaan, denk daar maar eens over na, slechts 1 gram, dat is absoluut verbazingwekkend. Hij zegt dat de informatie en de beelden ook kunnen worden opgeslagen in bacteriën op het menselijk lichaam, die vervolgens in een petrischaal kunnen worden geplaatst, en wanneer dezelfde bacteriën zich voortplanten, zullen hun nakomelingen ook gecodeerd zijn met dezelfde informatie. Hij zegt ook dat het mogelijk is een cel te programmeren en deze naar om het even welk deel van het lichaam te leiden, met inbegrip van de hersenen, die dan eveneens kunnen worden geherprogrammeerd en bestuurd door een kracht van buitenaf.

Dit betekent dat de Covid-19 inenting alle technologieën kan bevatten waarover u in deze video zult horen. Het precisieniveau van deze technologie is zodanig dat miniatuur-nanorobots ter grootte van stofdeeltjes kunnen worden geprogrammeerd om elk deel van het lichaam aan te vallen en een vracht of virus rechtstreeks in de bloedbaan, de organen, de hersenen, de ogen, enz. af te leveren. Het kan ook in elk deel van het lichaam sluimeren en daar onopgemerkt blijven tot het juiste elektronische signaal wordt afgegeven om het te reactiveren.

Zoals de eigenaar van het kanaal “End Times Watchman” schrijft: “Als je een Christen bent, moet je weten dat deze vaccins de Luciferianen in staat stellen je DNA te veranderen en je perceptie van God te veranderen. In feite, je wordt geprogrammeerd om hem te haten! De Bijbel waarschuwt dat de naties en volkeren van de aarde het bijbelse christendom zullen haten en de bijbelgelovige christenen zullen vervolgen, en zo zal het ook gebeuren. Ze zullen de perceptie veranderen van iedereen die deze duivelse DNA-veranderende vaccins neemt. Dit is een geestelijke oorlog, die bijna 2000 jaar geleden in de Bijbel werd voorspeld en die zich nu voor onze ogen ontvouwt! Het is ook de moeite waard op te merken dat zij herinneringen kunnen WISSEN en VALSE kunnen installeren, stel je voor dat dit wordt gebruikt om de mensen van de aarde te misleiden tot het aanbidden van het beest, en natuurlijk zal het dat doen, want dat is precies waar het voor is gemaakt”.

Michael Yeadon, een voormalig vicepresident en chef-arts van Pfizer, heeft onlangs samen met de Duitse arts Wolfgang Wodard een petitie naar het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) gestuurd waarin het EMA wordt opgeroepen de klinische proeven met het vaccin COVID-19 van Pfizer te stoppen. Zij zeiden dat het vaccin een eiwit zou kunnen blokkeren dat cruciaal is voor de vorming van een placenta, en de artsen zeiden dat dit “zou kunnen leiden tot onvruchtbaarheid bij gevaccineerde vrouwen”. Daarom is het mogelijk dat een ander doel van het vaccin is om de geboorte van nieuwe blanken te voorkomen – een doel dat China, Bill Gates en George Soros proberen te bereiken

China wil de CRISPR-grootmacht van de wereld worden

Dr. Charles Morgan rapporteert over China’s vooruitgang in DNA manipulatie. Hij denkt aan “quantum computing” gecombineerd met dergelijke manipulatie. “Dus dat is waar de race is… De fusie van DNA-systemen met quantumcomputing zal echt zowel een ongelooflijke als dodelijke bedreiging zijn”. John Ratcliffe, directeur van de nationale inlichtingendienst van de VS, zei dat China het gen-editing-instrument CRISPR (Clustered and Regularly Spaced Short Palindromic Repeats) gebruikt om menselijke embryo’s te modificeren en zo een nieuwe generatie van “supersoldaten” te creëren die harder, langer en doeltreffender kunnen vechten [3]:

“Ze willen dat ze de sterkste zijn en daarom doen ze aan Ge-Editing – ze proberen letterlijk het DNA te veranderen om soldaten, zeelui en vliegeniers sterker en capabeler te maken. (…) De boodschap is duidelijk: Peking wil de Verenigde Staten en de rest van de planeet economisch, militair en technologisch overheersen. (…) Er zijn geen ethische grenzen aan Pekings streven naar macht. (…) China vormt de grootste bedreiging voor Amerika en de rest van de vrije wereld sinds de Tweede Wereldoorlog”. [4]

De Volksrepubliek China (VRC) verzamelt al jaren DNA van mensen. [5] China is van plan deze informatie te gebruiken om biologische wapens te ontwikkelen die gericht zijn tegen specifieke etnische groepen (blanken: VS, VK, Australië, Nieuw-Zeeland, Joden). [6] Zij hebben ook manieren gevonden om DNA van Amerikanen te verkrijgen door Amerikaanse bedrijven op te kopen die DNA-profielen hebben, door DNA-analyses te subsidiëren voor genealogie-bedrijven, en ook door elke organisatie te hacken die DNA-profielen heeft. In 2015 werd bijvoorbeeld ontdekt dat de VR China Anthem, de op een na grootste verzekeringsmaatschappij in de Verenigde Staten, had gehackt. [7]

Het is duidelijk dat deze technologie in toekomstige oorlogen zal worden gebruikt en nu al door China wordt ontwikkeld. [8] Nachtzicht, superkracht, supers minds, geestcontrole, supergeheugen (hypermnesie, hyperthymesie), geheugenonderdrukking, valse herinneringen, DNA-codering, geheime spionagedieren en insecten…

Over Dr. Charles Morgan

In de loop van 20 jaar aan de Yale University en de Neurobiological Studies Unit van het National Center for Post-Traumatic Stress Disorder, heeft Dr. Morgan zich door zijn neurobiologisch en forensisch onderzoek gevestigd als internationaal expert op het gebied van posttraumatische stress-stoornis (PTSD), ooggetuigengeheugen, en menselijke prestaties onder hoge stress-omstandigheden. Hij is forensisch psychiater en heeft getuigd als deskundige op het gebied van geheugen en PTSS voor het Internationaal Oorlogstribunaal in Den Haag. Dr. Morgan is een deskundige op het gebied van de selectie en evaluatie van speciale strijdkrachten en speciaal operationeel personeel van het Amerikaanse leger.

Zijn werk heeft inzicht verschaft in de psycho-neurobiologie van veerkracht bij elitesoldaten en bijgedragen tot de opleidingsopdracht van de speciale programma’s van het leger.

Voor zijn werk in de gemeenschap van speciale operaties ontving Dr. Morgan in 2008 de U.S. Army Patriotic Service Award. In 2010 ontving Dr. Morgan de Sir Henry Welcome Medal and Award voor zijn onderzoek naar het verbeteren van cognitieve prestaties onder stress bij special operations forces. In 2011 is Dr. Morgan uitgezonden naar Afghanistan als operationeel adviseur bij de Asymmetric Warfare Group.

Momenteel doceert Dr. Morgan de cursus Human Sexuality voor het Associate Physician programma, YSM, alsmede forensisch gerelateerde keuzevakken in Geloofwaardigheid en Indirecte Beoordelingen. (Yale School of Medicine)

Bronnen en referenties: