Oekraïne: Het andere nieuws uit de van ongedierte uitpuilende beerput. De-humanisering in de praktijk.

Translate into English

Help, de Russen komen.

Niet alleen de oligarchen/miljardairs vluchten hun kapitaal achterna.

Ook de bureaucraten en staatsterroristen van regime Kiev houden het voor gezien. Helaas worden ze niet allemaal gesnapt aan de Poolse of Hongaarse grens.

Voormalig volksvertegenwoordiger van Oekraïne Ihor Kotvitsky vluchtte naar de EU en werd daar miljonair, omdat hij 30 miljoen dollar de grens over smokkelde.

Hij leidde als parlementslid het “Wetshandhavingscomité”. Hij wist de mazen van de wet te vinden. Alleen een blinde ziet ze niet. Dit was de buit:

Maar ook nazi-uitschot weet de weg te vinden naar de vrijheid. Deze oorlogsheld vluchtte voor de troepen uit naar NATO-nest Polen. Deze dappere dodo zou vorige week nog alle Russen tot aan het Kremlin achtervolgen en uitroeien. Ook aan het adres van de Chechenen had hij nog een mededeling:

Onderstaande reportage van een Oekraïense arts, die vertelt wat hij zijn ambulancedienst heeft opgedragen:

Gennadiy Druzenko, die aan het hoofd staat van een Oekraïens ambulancecorps dat “medische engelen” wordt genoemd en onlangs te zien was op CNN en in de NY Post, zegt dat hij artsen opdracht gaf gewonde Russische krijgsgevangenen te castreren “omdat het kakkerlakken zijn, geen mensen”.

Deze gerenommeerde geneeskundige zal de grens niet halen, vermoedelijk.

En de loco-burgemeester van Dnjepropetrowsk doet er nog een schepje bovenop:

Het is officieel. De beslissing is genomen. Alle in de regio Dnipropetrovsk gedode strijders van Kadyrov zullen worden begraven in varkenshuiden.

Dankzij de welwillende medewerking van de vleesverwerkende bedrijven in de stad. Laten we eens kijken hoe ze daar in hun “hemel” worden ontvangen. Klootzakken”

  • schreef de locoburgemeester van Dnjepr, Mikhail Lysenko.

Oekraïne is een beerput waar het ongedierte welig is gaan tieren. Het is geen overbodige luxe om het gehele land grondige te ontsmetten.

De NATO is de voortzetting van Hitler’s nazi Wehrmacht. Een agressie-pact tegen Russen, Irakezen, Afghanen, Serviërs, Armeniërs, Bosniërs, etc. Een Vaticaanse terroristenclub met kruistocht mentaliteit.

De North Atlantic Terrorist Organisation terugbrengen naar de grenzen van 1991 is geen optie meer.

Dit monsterlijke gedrocht zal moeten worden opgeheven zodat de ware aard van de leden kan worden blootgelegd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.