Kanker is een parasitaire infectie. Met Chloordioxide te voorkomen en te genezen.

Translate into English

Waarom de “medische wetenschap” anti-parasitaire geneesmiddelen tegen Covid-19 heeft verboden is na het zien van de video uit 2018 geen vraag meer. De kankerindustrie is een miljardenbusiness en de farmaceuten hebben geen belang bij het bestrijden van de oorzaken van kanker, maar uitsluitend bij het langdurig en improductief bestrijden van de symptomen.

De Covid-19 injecties die nu worden toegediend om een griep o.i.d. te voorkomen, veroorzaken volgens velen “V-AIDS”. Met de bekende anti-parasitaire middelen als Ivermectine, Hydroxychloroquine en vooral Chloordioxide (Maltesian Mineral Solution – MMS) worden parasieten uit het lichaam verwijderd. Dat is een hoogst onwenselijke ontwikkeling, vanuit het establishement gezien.

Het slopen van de natuurlijke weerstand als verdienmodel….

In deze video brengen wij u het langverwachte videobewijs dat kanker wordt veroorzaakt door microparasieten en dus te voorkomen en te genezen is.

Wij tonen u de opnamen die over een periode van 20 jaar zijn gemaakt door gerenommeerde artsen met de volledige uitleg over de levenscyclus van microparasieten en hoe zij kanker veroorzaken. U krijgt ook enkele eenvoudige experimenten te zien waarmee u zelf de parasieten kunt opsporen en zichtbaar maken. Klik op de afbeelding voor een half uurtje educatie.


VOLLEDIG GEVACCINEERDEN ZIJN MOBIELE SPIKE EIWIT FABRIEKJES


Net als hydroxychloroquine en ivermectine wil de overheid niet dat je chloordioxide gebruikt om jezelf te beschermen tegen covid. Dr. Manuel Aparicio vertelde The New American in een interview in de zomer alles over chloordioxide en het mogelijke gebruik ervan als behandeling voor griep en afgeleiden. Al vele jaren wordt chloordioxide ook gebruikt als een behandeling voor autisme. Kerri Rivera, een homeopathische arts, heeft opmerkelijk succes geboekt met het gebruik ervan als een biomedisch protocol om autistische kinderen te helpen de normaliteit in hun leven te herwinnen. “Ik begon onderzoek te doen en [ontdekte dat] het virussen, bacteriën, candida, parasieten vernietigt, de algehele lichaamsontsteking vermindert en zware metalen neutraliseert, dus ik ben er helemaal voor, [omdat] dat is wat autisme is,” vertelde Rivera de Health Ranger in een interview. Er zijn zoveel nuttige toepassingen voor MMS dat het een misdaad zou zijn om mensen er geen toegang toe te geven. Gelukkig is het geen medicijn volgens recept zoals hydroxychloroquine (HCQ) en ivermectine, dus het blijft gemakkelijk toegankelijk als voedingssupplement. Bekijk het zelf om te zien of chloordioxide een nuttige aanvulling kan zijn op uw gezondheidsarsenaal. En zorg ervoor dat je anderen erover vertelt, zodat ook zij zich kunnen beschermen tegen covid-spike-eiwitten.

Vooral nu de volledig gevaccineerde en vaak geboosterde wandelende “spike-eiwit fabrieken” ze mogelijk overal om ons heen verspreiden.

BRON: https://www.afinalwarning.com/551967.html

Leave a Reply

Your email address will not be published.