Miljoenen “gevaccineerden” ontwikkelen AIDS

Translate into English

Interview met een eerstelijns arts, die een wereldwijde catastrofe voorziet als gevolg van de sloop van de natuurlijke weerstand van de mensen, ook wel het “immuunsysteem” genoemd. AIDS komt in talloze gedaanten, het zal dus moeilijk te traceren zijn hoe mensen ziek worden. Een geraffineerde genocide in de maak.

Bovendien zal het nog niet direct opvallen omdat volgens de Pfizer rapporten sprake is van 50% placebo toedieningen. Het is per slot van rekening een experiment, nietwaar? Dus de helft van de gevaccineerden moet zich realiseren dat ze nergens last van hebben gehad, omdat ze geheel gratis zijn ingespoten met een zoutoplossing.

Covid-injectie: Miljoenen krijgen aids tegen de herfst


Covid-vaccin veroorzaakt (V) AIDS

Dr. Elizabeth Eads bevindt zich in de frontlinie van de geneeskunde en behandelt patiënten die zijn geïnjecteerd met de experimentele CV19 zogenaamde “vaccins”.  Dr. Eads ziet nu uit de eerste hand “verworven immunodeficiëntiesyndroom”, in de volksmond gewoonlijk aids genoemd.  Laat dat even bezinken.  Dr. Eads legt uit:

“Ja, we zien nu vaccingerelateerde verworven immunodeficiëntie in het ziekenhuis van de drievoudig gevaccineerden. . . . Het is vaccinatieschade en we weten niet goed hoe we dit moeten behandelen.  We slaan er in feite maar een slag naar . . . . We proberen alles te gebruiken en toe te passen wat we maar kunnen bedenken om de CD4- en CD8-tellingen op te krikken en deze rampzalige ineenstorting van het immuunsysteem om te keren.  Het is heel schokkend.”

Dr. Eads zegt dat het vooral slecht is gesteld met de dubbele of drievoudig gevaccineerden.  De derde injectie noemt ze:

“The Kill Shot, the Money Ball of hoe je het ook wilt noemen.  Het is gewoon verwoestend voor het immuunsysteem, en ik zal je vertellen waarom.  Als je kijkt naar de recente Stanford-studie, en ik ga gewoon een paar zinnen uit de Stanford-studie lezen: ‘Het spike-eiwit in de CV19-vaccins waar iedereen het over heeft, wordt het Lentivirus genoemd.  De Lenti bevat een combinatie van HIV, type één tot en met drie, SRV/1, dat is AIDS, MERS en SARS.  In de Stanford-studie is het bekendste Lentivirus de ziekteverwekker met menselijke immuundeficiëntie, die AIDS veroorzaakt.  Dit is de reden waarom we auto-immuun en neurodegeneratieve achteruitgang zien na de Covid 19 (Vax) vooral de booster. . . . Het verandert permanent het genoom van de cel.  Daarom is dit zo angstaanjagend voor ons in de medische gemeenschap.  We weten gewoon niet hoe we dit moeten aanpakken.”

Er is vorige week een soortgelijk rapport uitgekomen van de Britse regering dat ook wijst op de drievoudig gevaccineerde die aids krijgt.  

Dus de CV19-vaccins injecteren eigenlijk mensen met AIDS?  Dr. Eads zegt:

“Dat is precies wat ik je vertel.  Dat is wat het Spike Lentivirus is.  Het bestaat uit HIV en AIDS samen met SARS en MERS.  Dat is de reden waarom de gevaccineerden en opgefokten zo ziek zijn.  Daarom domineren ze ook de ziekenhuisopnames met betrekking tot de Covid-ziekte.”

Omdat het immuunsysteem uitgeput is, kunnen vele soorten ziekten zoals kanker zich als een lopend vuurtje verspreiden.  Dr. Ryan Cole zegt dat hij kanker tot 2.000% ziet stijgen door de vaccins.  Eads zegt:

“Ik heb een aantal verbluffende cijfers van de Defense Medical Epidemiology Database (DMED) . . . . Ik ga gewoon een paar kankers lezen: kwaadaardig neo-plasma van de slokdarm met 794%.  Kwaadaardig neo-plasma van de maag, dikke darm en alvleesklier stijgt met 524%.  Borstkanker stijgt met 387%. . . . Eierstokkanker stijgt met 537%, teelbalkanker met 269%.  Dit zijn cijfers uit 2021. . . . Toen ze erachter kwamen dat advocaat Thomas Renz en de klokkenluider de gegevens hadden, hebben ze de gegevens gewist en gewijzigd, wat volledig tegen de wet is. “

Dr. Eads behandelt gevaccineerden en ongevaccineerden in haar praktijk.  Ze zal je vertellen wat je kunt doen om jezelf te helpen, vooral als je je realiseert wat er aan de hand is.  Dr. Eads praat over de voortdurende propaganda om de mensen de zogenaamde boosters te laten nemen.  Dr. Eads legt uit waarom je nu moet stoppen met alle CV19-injecties. Dr. Eads beweert ook dat er een enorme desinformatiecampagne gaande is om je te laten denken dat de CV19-injecties veilig zijn en geen bloedstolsels, hartaanvallen, beroertes, kanker en een groot aantal andere ziekten veroorzaken, waaronder dus AIDS.

Kijk en luister naar het interview dat Greg Hunter met de 25-jarige veteraan Dr. Elizabeth Eads heeft, terwijl ze de echte niet gerapporteerde effecten van de CV19-biowapens en de gevaarlijke leugens van Big Pharma, de FDA, CDC en reguliere media blijft benadrukken.

(Er is veel meer geavanceerde, eerstelijns medische informatie in het bijna 53 minuten durende interview 3.22.22.)

Na het interview:

Je kunt Dr. Elizabeth (Betsy) Eads volgen op Twitter of je kunt haar volgen op Telegram.

Bron: https://usawatchdog.com/


Leave a Reply

Your email address will not be published.