Dutch - Nederlandsherstelderepubliek.wordpress.comNews

Waarom hydroxychloroquine, Ivermectine en chloordioxide door overheden is verboden in de “strijd tegen een niet bewezen virus”? Antwoord: Agenda 2030.

Translate into English

Omdat het een interview met Mike Adams van Health Ranger is, komen we de termen tegen die wij niet zouden gebruiken: Wuhan coronavirus, virussen en bacteriën, Chinese Virus Spike eiwit, Fauci Flu, SARS-CoV-2 virussen, etc. Dat komt omdat velen menen dat er een “virus” tot biowapen is gemaakt in een Chinees laboratorium. dat is een moeilijke materie, omdat je dan eerst moet aantonen dat virussen zijn te isoleren en vervolgens te “versterken” met een dodelijk biowapen. Maar het kan nuttig zijn, omdat chloordioxide helpt tegen van alles en nog wat. Niet in de laatste plaats tegen biologische wapens, zoals de Amerikaanse strijdkrachten wel degelijk weten. Herhaling:

Het Amerikaanse leger is voorbereid op de verdediging tegen bio-wapens. Op de officiële website van het Amerikaanse leger staat: “Een van de belangrijkste onderzoeksthema’s van het Natick Soldier Research, Development and Engineering Center van het Amerikaanse leger is de ontdekking en ontwikkeling van ontsmettingstechnologieën om soldaten gezond en veilig te houden tegen bioterroristische aanvallen. De uitvinding van Natick is een draagbaar “elektrodeloos” proces voor het genereren van chloordioxide, een van de beste biociden die beschikbaar zijn voor de bestrijding van contaminanten, variërend van goedaardige microben en voedselpathogenen tot bioterroristische agentia van categorie A. […] Chloordioxide is een biocide met een breed spectrum dat sporen, bacteriën, virussen en schimmels doodt.

De link die evenmin wordt gelegd is waarom anti-parasitaire middelen zo goed werken tegen “Covid-19”, waarom ze door overheidsinstanties worden verboden en waarom het zou kunnen helpen tegen kanker in allerlei gedaanten. Net zoals vele populaire schrijvers en bloggers, wordt angstvallig het onderwerp “wat is een virus eigenlijk” vermeden. Een mooi voorbeeld daarvan is de agressieve gekte die geleerden als Judy Mikovitz en Wolfgang Wodarg briesend in de stress schieten, lijden onder hun cognitieve dissonantie. Ook Willem Engel raakt het fenomeeen niet aan, omdat hij denkt dan helemaal niet meer geloofwaardig te zijn.

De Virus Nulgroep moet een prominente plaats krijgen in de nieuwe medische wetenschap. Deze groep wordt aangevoerd door Dr. Stefan Lanka, Dr. Tom Cowan, Dr. Andrew Kaufmann. Verder Jon Rappoport, Shirley Massey als journalistieke volgers. Stuk voor stuk mensen die op alle mogelijke manieren proberen te achterhalen waar “virussen” vandaan komen, maar er niet in slagen. ALLE overheden ter wereld hebben bevestigd, dat SARS-CoV-2 niet is aangetoond en je dus maar met computermodellen gaat werken….

afinalwarning.com

Nieuwe studie bewijst dat chloordioxide (MMS)  SARS-CoV-2 spike-eiwitten blokkeert om zich te binden met menselijke receptoren


Nieuwe studie bewijst dat chloordioxide (MMS)  SARS-CoV-2 spike-eiwitten blokkeert om zich te binden met menselijke receptoren

Japanse onderzoekers hebben bevestigd dat chloordioxide, ook bekend als Miracle Mineral Solution of MMS, een veilige en effectieve remedie is  voor het Wuhan-coronavirus (Covid-19). Een paper gepubliceerd in het tijdschrift Annals of Pharmacology and Pharmaceutics legt uit hoe MMS  de spike-eiwitten blokkeert die geassocieerd zijn  met SARS-CoV-2  waarvan wordt gezegd dat ze binden  aan menselijke receptoren zoals Angiotensine-Converting Enzyme 2 (ACE2), waardoor ziekte kan ontstaan. “Chloordioxide (ClO2) is een  krachtig ontsmettingsmiddel waarvan bekend is  dat het zowel virussen als bacteriën  inactiveert,” onthult de  samenvatting van de studie. Het verklaarde doel van de studie was om te zien of chloordioxide  direct de binding van het Chinese Virus Spike-eiwit (S-eiwit) aan ACE2-receptoren remt. Het team voerde in vitro experimenten uit  met de Britse en Zuid-Afrikaanse  “varianten” van de Fauci Flu. ” Spike-eiwit gecoat op een microtiterplaat  werd behandeld met chloordioxide waterige oplossing of chloordioxide spray oplossing, “legt de studie uit. Uiteindelijk  vonden  ze dat MMS in feite de binding van covid-variant spike-eiwitten aan het menselijke ACE2-receptoreiwit  inactiveert, “wat aangeeft dat deze strategie nuttig kan zijn  bij  het blokkeren van de overdracht van variant SARS-CoV-2 virussen.”

Kan chloordioxide  je cellen beschermen tegen een piekeiwitinvasie?

Omdat we nu weten dat de varianten worden verspreid door de “vaccins”, en dus ook door de “gevaccineerden”, zou chloordioxide  de “niet-gevaccineerden” kunnen helpen  zichzelf te beschermen tegen infectie. Het kan ook nuttig zijn   om  de gevaccineerden en  degenen die “positief” testen op het China-virus te helpen zich te  ontdoen van spike-eiwitten door  te voorkomen dat ze zich hechten aan ACE2-receptoren.  Er is waarschijnlijk veel  meer onderzoek nodig om te bepalen  of dit van toepassing  is  op  mensen die de mRNA-injecties  hebben  genomen (Pfizer-BioNTech en Moderna), omdat deze opnamen menselijke cellen programmeren  om spike-eiwitten  te  blijven produceren voortdurend. Voor alle anderen kan het nemen van  MMS  een schild van bescherming  bieden tegen het type spike-eiwitschade  dat ervoor zorgt dat  sommige mensen cardiovasculaire gebeurtenissen of erger lijden. “De krachtige desinfectie-actie van CD (chloordioxide) tegen microben is  te wijten aan de sterke oxiderende activiteit tegen eiwitten,” legt de studie uit. “Bovendien zijn veilige en toegestane concentraties cd goed gedocumenteerd.”

Covid spike-eiwitten houden niet  van chloordioxide, waardoor  ze het lichaam niet beschadigen

Voor hun experimenten spoot het team  een  aliquot van  50 μL chloordioxide of chloordioxide-sprayoplossing verdund tot de juiste concentratie op microtiterplaten  met gezuiverde Receptor-Binding Domain (RBD) spike-eiwitten. De oplossingen werden vervolgens gedurende 5 minuten geïncubeerd bij 25ºC. Vervolgens werd een aliquot van 20 μL  van 10 mmol / L  natriumthiosulfaat in Blocking Buffer 2 toegevoegd om de reactie van chloordioxide met de spike-eiwitten  te  beëindigen. Hierdoor werd  het chloordioxide  snel omgezet in ClO2-, waardoor het   niet meer reageert.  Vervolgens werd een  aliquot van 35 μL biotine-gelabelde ACE2 verdund tot 1,5 μg / ml door Blocking Buffer 2  aan de oplossing toegevoegd, terwijl een biotine-gelabelde ACE2 werd gebonden aan streptavidin-gelabelde mierikswortel  peroxidase en gedetecteerd met behulp van een substraat van mierikswortelperoxidase.   Na één minuut werd een luminometer gebruikt om het chemiluminescentiesignaal   van de oplossing  te meten, dat in vier verschillende  putten  werd getest vanwege de intensiteitsschommelingen  van de chemiluminescentie.  Na analyse  werd vastgesteld dat de intensiteit van de binding van humaan ACE2-eiwit  aan covid-piek RBD afnam als gevolg  van chloordioxide. Hoe hoger de concentratie chloordioxide, hoe minder spike-eiwitbindingsgebeurtenissen werden waargenomen. Simpel gezegd, coronavirus spike-eiwitten  houden niet van chloordioxide. En aangezien is bewezen dat chloordioxide  een veilige en effectieve remedie is  voor een verscheidenheid aan kwalen,  is er geen reden waarom het niet op  zijn minst als een  potentieel  zou moeten worden beschouwd.  optie in de strijd tegen covid.

Net als hydroxychloroquine en ivermectine wil de overheid ook niet dat je chloordioxide gebruikt om jezelf te beschermen tegen covid

Dr. Manuel Aparicio vertelde The New American in een interview in de zomer alles over chloordioxide en het mogelijke gebruik ervan  als behandeling voor het Chinese virus. Tijdens  de begindagen  van het plandemic gebruikte het Sacramento Regional Transit District  chloordioxide om zijn bussen schoon te maken, wat het  externe gebruik als wapen tegen de Wuhan-griep verder demonstreerde. Al vele jaren wordt chloordioxide ook gebruikt als een behandeling voor autisme.  Kerri Rivera, een homeopathische arts, heeft  opmerkelijk succes geboekt met het gebruik ervan als een biomedisch protocol om autistische kinderen te  helpen  de  normaliteit in hun leven te herwinnen. “Ik begon onderzoek te doen en [ontdekte dat] het virussen, bacteriën, candida, parasieten  vernietigt,  de algehele ontsteking van het lichaam vermindert en  zware metalen neutraliseert, dus ik ben er helemaal in, [omdat] dat is wat  autisme is,”  vertelde Rivera de Health Ranger in een interview.  Er zijn  zoveel nuttige toepassingen voor MMS dat het een misdaad zou zijn om mensen  er geen  toegang toe te geven.  Gelukkig  is het geen receptplichtige drug zoals hydroxychloroquine (HCQ) en ivermectine, dus het blijft gemakkelijk toegankelijk als  voedingssupplement. Bekijk het zelf om te zien of chloordioxide  een nuttige aanvulling kan zijn  op uw gezondheidsarsenaal. En zorg ervoor dat je   anderen  erover vertelt,  zodat ook zij zichzelf kunnen beschermen   tegen covid-spike-eiwitten, vooral nu  het “volledig gevaccineerde” spike-eiwit  “fabrieken”  verspreiden ze mogelijk overal om ons heen.

Voor meer nuttige informatie over hoe u en uw  dierbaren  veilig en beschermd kunnen blijven  tegen Chinese ziektekiemen, moet u naar Cures.news gaan. 

Bronnen voor dit artikel zijn onder andere: RemedyPublications.com NaturalNews.com NaturalNews.com NaturalNews.com NaturalNews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *