Russische Centrale bank: “Uw Euro is vanaf vannacht in één klap 30% minder waard.”

Translate into English

President Vladimir Putin had al gewaarschuwd. Koop grond, goud, voedsel, grondstoffen en werkelijke waarden, Rusland gaat gefiatteerde valuta de nek omdraaien als straf voor de sancties, de biowapenproductie en de aanvalsplannen op zijn land.

Rusland kan dit doen vanwege superieure hypersonische wapens en het naakte feit, dat 85% van de wereldbevolking met Rusland verder gewoon zaken blijft doen.

Doordat Duitsland (+Nederland) de wapenstilstandsovereenkomst van 8 mei 1945 heeft geschonden, wordt de Bondsrepubliek compleet lamgelegd, leeggehaald en door de geallieerden bezet. Vermoedelijk zal wegens het belang van “Nederland Logistiekland” ons land worden gezien als onderdeel van bezet gebied onder SHAEF en met Duits gebied worden gelijkgeschakeld.

Het kan echter nog steeds twee kanten op.

(A) Het hele gebeuren zal door 90% van de mensen worden gezien als onderdeel van de “Great Reset”, waardoor we binnen enkele jaren alles zijn kwijtgeraakt. Rusland voert dan eenvoudig het vooropgezette plan van Agenda 2030 uit. De geweldsoptie na de fake pandemie helpt de mensen met het in stand houden van hun trauma. We zijn gewaarschuwd. Alleen voor oorlog is geld beschikbaar.

(B) Het hele gebeuren is onderdeel van de implementatie van de in 2000 geactiveerde Wet NESARA, waardoor een wereldwijde alliantie de bevoegdheid krijgt om het westerse systeem van intimidatie, rooftochten en onderdrukking te elimineren. Alle schulden weg en alle valuta aan de goudvoorraden gekoppeld. Alleen voor vrede is geld beschikbaar.

Zie ook:

halturnerradioshow.com

BIJGEWERKT 10:39 AM EDT – Het is officieel! Rusland Centrale bank kondigt roebel gebonden aan goud! 5000 roebel per gram

Hal Turner


De Centrale Bank van Rusland heeft officieel aangekondigd dat, vanaf 28 maart 2022, de Russische roebel valutair gebonden is aan goud. 

De koers is is vastgesteld op 5.000 roebel per gram goud.

(OPMERKING: dit verhaal is gecorrigeerd om “TROY” ounces te rapporteren in tegenstelling tot droge ounces, en de waarden zijn opnieuw berekend om aan te geven dat er meer grammen per TROY ounce zijn dan in een droge ounce.)

Er zit 32 gram in elke TROY ounce.  32 gram maal 5.000 roebel per gram is 160.000 roebel.   

De conversiekoers van roebels naar US dollars is 100 roebel, 90 Kopeken.

Als roebels gebonden zijn aan goud op 5000 roebel per gram, en er zijn 32 gram per TROY ounce, wat betekent dat een ounce goud 160.000 roebel zou kosten, dan betekent het converteren naar Amerikaanse dollars dat goud $ 1600 per ounce is bij het gebruik van roebels, in plaats van $ 1.928 per ounce met dollars.

Rusland heeft zojuist ongeveer dertig procent (30%) van de waarde van de Amerikaanse dollar weggevaagd, wereldwijd, als het gaat om goud.

Erger nog, omdat Rusland zijn olie en gas alleen in roebels zal verkopen, en roebels nu zijn vastgesteld op 5.000 roebel per gram, moet iedereen die olie of gas wil kopen, betalen in roebels of betalen in goud, en ze zullen niet de Amerikaanse dollarwaarde krijgen voor het goud dat ze als betaling aanbieden!

Mensen over de hele wereld zullen letterlijk hun geld naar de roebel gooien en dollars en euro’s dumpen om dat te doen.

Wat Rusland zojuist heeft gedaan, is het financiële equivalent van het tot ontploffing brengen van een kernbom.

Overigens, de laatste man op deze planeet die probeerde een valuta te ondersteunen met goud, was Muammar Quadaffi van Libië.

De NAVO ging Libië binnen, bombardeerde het hele land in de vernieling, totdat de bevolking van Libië Quadaffi op straat greep en hem een kogel door het hoofd joeg.

Vanaf dit moment, 22:39 uur EDT, is het vrijwel zeker dat bankiers over de hele wereld met elkaar en met staatshoofden aan de telefoon zitten en hen instrueren dat wat Rusland heeft gedaan zowel de Amerikaanse dollar als de Euro volledig zal vernietigen. Die bankiers zullen de staatshoofden vertellen dat de 3e Wereldoorlog onmiddellijk moet beginnen.

Vandaag koppelde de Russische Centrale Bank de roebel aan goudgewicht.

Vorige week verklaarde Rusland dat ze alleen olie en gas zouden verkopen in . . . roebel.

Dit betekent dat Russische OLIE en GAS zijn gekoppeld aan goud met roebels als de proxy voor goud. De roebel wordt dus de omrekenvaluta voor GOUD.

EFFECT: Europa (dat Russisch gas en olie nodig heeft) zal nu roebels van Poetin moeten kopen met goud, of de olie en gas met goud moeten betalen.

Momenteel is de FOREX-koers voor roebels ten opzichte van dollars ongeveer 100: 1

MAAR… met 5.000 roebel die nu gelijk is aan één gram goud en olie die rechtstreeks aan goud wordt gekoppeld, gaan we een ENORME prijsverstoring zien in FOREX-markten.  Hoeveel goud kan een dollar dan nog kopen.

Het buitenland dat de US dollar als reserve aanhoudt, zal er onmiddellijk vanaf willen en zal ze dumpen ten gunste van iets stabielers; iets wat zijn waarde behoudt.

Kortom, elke valuta gekoppeld aan goud komt dan in aanmerking.  Dat betekent dat zulke landen – zoals Japan – hun dollarschuld zo snel mogelijk dumpen – ze zullen NIET met het schip “Washington D.C.” mee ten onder gaan!  Ze zullen overgaan op stabielere, waardegefixeerde valuta’s, zoals . . . de roebel.

Dit zal op de roebel een deflatie effect hebben, waardoor deze in de loop van de tijd steeds waardevoller wordt.

Het onmiddellijke resultaat is dat al die landen die hun dollarreserves dumpen, ervoor zullen zorgen dat al die overtollige dollars naar huis, naar waar de drukpersen staan, gaan komen, wat een hyperinflatie veroorzaakt.

Is het een wonder waarom Biden vorige week op het podium in Polen stond en opriep tot “regime change” in Rusland? 

UPDATE 10:39 UUR EDT —

De Russische president Vladimir Putin heeft een publieke verklaring op video afgelegd over wat er is gebeurd met het binden van de roebel aan goud.

In die verklaring wijst hij erop dat westerse landen eenvoudigweg de buitenlandse valutareserves en goudreserves van Rusland hebben gestolen, en door dit te doen, is het wereldwijde vertrouwen in de zogenaamde “First-Class” veiligheid van beleggen in het Westen, verpletterd.

Hij voorspelt verder dat mensen nu hun bezittingen van dollars en euro’s zullen dumpen voor veiligere investeringen zoals land, voedsel en grondstoffen.

Putin heeft gelijk.

De impact van wat Rusland zojuist heeft gedaan, is letterlijk een doodsklap voor de Amerikaanse dollar en voor de euro.  Niemand zal die valuta’s meer willen, en aangezien de VS en de EU nauwelijks nog iets in eigen beheer produceren, zal de import stagneren en betaald moeten worden in ROEBEL! Of GOUD/ZILVER.

Om in de gaten te houden:

Het Westen zal nu alles in het werk stellen om de goudprijs kunstmatig te drukken om de roebel goedkoper te maken en de schade voor de US dollar en Euro te beperken. Want uiteindelijk wordt in London door bepaalde Rothschild entiteiten drie keer daags de goudprijs “gefixed”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.