2 miljoen kinderen injecteren om te voorkomen dat er 1 (één!) in het ziekenhuis terecht komt?

Translate into English

In vrijwel alle zwaar “gevaccineerde” landen slaat het moderne griepvirus codenaam COVID-huppelepup+varianten nu toch echt fel accelererend om zich heen.

Het “vaccin” wat de mensen zou moeten beschermen is “uitgewerkt” en de Pfizers en Moderna’s dringen aan op booster nummer twee. In Israel is al sprake van booster nummer drie. Daar zitten ze nu ongeveer op de helft van het aantal injecties wat door de producenten is gepland. Het Amerikaanse FDA heeft al toestemming gegeven, hoe kan het ook anders….

Dit kun je niet meer serieus nemen. En de lieden die dit maar blijven propageren en het willen verplichten al helemaal niet.

Dr. Simone Gold van de organisatie American Frontline Doctors constateert een gekke ontwikkeling.

Hoe absurd klinkt dit?

Het RIVM adviseert gevaccineerden niet naar landen te reizen waar 85% van de bevolking is gevaccineerd, zoiets?

Dus je neemt 3 injecties en je kunt beter uit “veilige landen” wegblijven.

In Schotland, Australië, Nieuw Zeeland en Canada lopen de ziekenhuizen over van de gevaccineerden die met allerlei klachten zijn opgenomen. Waar ze zich tegen hebben beschermd, maakt hen toch weer ziek. Luc Montaigner zaliger zei het als volgt:

Een week later was hij dood…..

VAIDS is de nieuwe trend, maar niet trending op de social media. De praktijkvoorbeelden zijn legio.

Het heeft er dus alle schijn van dat er iets aan het “vaccin” is toegevoegd waarvan je immuunsysteem naar de knoppen gaat. Je kunt van alles en nog wat oplopen, de verzamelnaam is “AIDS”.

En wie komen we weer tegen?

Voorts is bekend geworden dat Tony Fauci van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) een octrooi bezit op ten minste één zo’n hiv-invoegsel, bekend als gp120.

Het gp120-eiwit van hiv, zo meldt Igor Chudov op zijn Substack, is het eiwit dat LFA-1 op CD4 T-lymfocyten activeert en de celgevoeligheid verhoogt voor LFA-1-gericht leukotoxine, zo blijkt uit een studie uit 2011.

Interessant genoeg zit gp120 toevallig ook in het spike-eiwit van SARS-CoV-2, evenals in het spike-eiwit van alle covid-“vaccins”.

https://vaccinedeaths.com/2022-03-15-fauci-patent-gp120-covid-hiv-destroys-t-cells.html


Wat dat HIV precies is, laten we maar in het midden, want zelfs de ontdekker (bedenker) ervan (Montaigner) geeft niet thuis wanneer hem wordt gevraagd naar het “isolaat”.

Feit is, dat er miljoenen volledig gevaccineerde mensen ziek worden.

COVID-injecties veroorzaken “zeer vreemde effecten” waar artsen “het mechanisme niet voor kunnen verklaren”.

Terwijl het officiële verhaal rond de “veilige en effectieve” injecties steeds verder afbrokkelde, begon een arts gegevens te verzamelen om wat er in het echte leven gebeurt te vergelijken met wat de door bedrijven gecontroleerde media en de regering beweren dat het geval is.

“Mijn belangrijkste reden voor dit alles is dat iedereen graag zegt ‘ernstige reacties op vaccins zijn 1/1.000.000,” voegt de arts eraan toe. “Mijn logica was dat er absoluut geen manier is waarop ik 1.000.000 mensen ken door één graad van scheiding.”

“Mijn gok is dat ik 50.000-100.000 mensen ken door één graad van scheiding, dus op zijn hoogst zal ik horen van 10 procent van de gevallen (waarschijnlijk minder) binnen deze steekproef, dus als ik ten minste 10 gevallen van ernstige verwondingen binnen deze steekproef heb, is dat een grote rode vlag.”

Onder de dodelijke bijwerkingen die de dokter heeft waargenomen zijn:

 • Beroertes en bloedstolsels
 • Bloedingen
 • Hartaandoeningen
 • Plotselinge dood (door onbekende oorzaak)
 • Anafylaxie en allergieën
 • Andere neurologische aandoeningen
 • Psychiatrische aandoeningen
 • Auto-immuunziekten en chronische vermoeidheid
 • Immuunsuppressie en kanker
 • Menstruele onregelmatigheden en miskramen
 • Geboorteafwijkingen

Er zijn ook andere “zeer vreemde effecten,” merkte de arts verder op, “waarvan ik het mechanisme niet kan verklaren.” Dit is misschien te wijten aan het feit dat de messenger RNA (mRNA) technologie nog nooit eerder bij mensen is gebruikt, en dat de schade die het veroorzaakt dus nieuw is voor de mensen in de medische wereld.

Inderdaad, we zitten immers ook nog maar in de testperiode, snap dat dan!

Hier de data wanneer die testperiode voor de al meer dan 5 miljard proefkonijnen afloopt:

Andere heldere geesten hebben voor ons uitgerekend dat je 2 miljoen kinderen tot 12 jaar moet injecteren om te voorkomen dat er één in het ziekenhuis wordt opgenomen. Ondertussen zijn er misschien wel 20.000 kinderen aan vaccinschade overleden. En is de kans groot dat de overlevende rest onvruchtbaar is.

Dit is 2022, het is ongelooflijk maar het gebeurt echt onder onze ogen.

De meesten van ons doen alsof ze gek zijn, zetten hun verstand op nul en vinden dat de “regering” het hardstikke goed heeft gedaan. Bovendien is het nu oorlog. Hopelijk kunnen ze op vakantie, even bijtanken.

Wij niet, wij zijn de NUL-Groep en wij moeten de zwaar vervuilde en verwoeste wereld weer opbouwen.


Leave a Reply

Your email address will not be published.