Russische patriarch waarschuwt dat ‘antichrist’ mensen zal beheersen door middel van ‘prullaria’

Translate into English

In het kader van “wij mogen niet weten wat een ander ervan vindt, laat staan zegt” publiceren we hier enkele uitspraken van de Russische patriarch Kirill van de Orthodoxe Kerk over de agenda van zijn “collega” in Rome.

De patriarch heeft het over “gadgets” en aangezien wij niet weten wat dat zijn, hebben we het woordenboek erop nageslagen en vonden enkele definities:

1) Elektronisch hebbedingetje 2) Hebbedingetje 3) Modeartikel 4) Nieuwtje 5) Nutteloos ding 6) Prul 7) Snufje 8) Snuisterij

Dus de mensheid wordt in de fictie gehouden door middel van “nutteloze dingen, prullen en snuisterijen”. Welkom in het imperium van “PRULLARIA”.

themoscowtimes.com

Russische patriarch waarschuwt dat ‘antichrist’ mensen zal beheersen door middel van gadgets – The Moscow Times


De antichrist zal komen als gevolg van de steeds groter wordende afhankelijkheid van de mens van moderne technologische gebruiksartikelen.

Ik ben niet tegen technologie en “gadgets”, maar we zijn gewaarschuwd voor het in slavernij vervallen aan onze smartphones.

Het verzamelen van gebruikersgegevens zoals locatie, interesses en angstgevoelens maken het mogelijk dat externe krachten de mensen kunnen controleren en aansturen.

Deze controle vanuit één punt is de voorbode van de antichrist.

Deze antichrist is een persoonlijkheid die aan het hoofd staat het het wereldwijde netwerk dat het menselijke ras zal beheersen.

De structuur vormt het gevaar.

Als wij mensen de acopalypse niet dichterbij willen brengen, moeten wij voorkomen dat er één centraal toegangs- en controlepunt is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.