WATCH THE WATER! COVID-19 is slangengif

Translate into English

Zoals aangekondigd nu de documentaire die Stew Peters met Dr. Bryan Ardis heeft gemaakt naar aanleiding van de “pandemie” met de codenaam “COVID-19”.

Het Latijnse woord “virus” betekent vergif. Dr. Ardis legt een verband tussen de “pandemie” en slangengif. Dit is niet van gisteren, bedrijven als Moderna, Pfizer en het Amerikaanse ministerie van Defensie zijn al decennia bezig met de voorbereiding van de massale vergiftiging van de mensheid met het perfecte biowapen: slangengif. Het mRNA in de “vaccins” is gebaseerd op het DNA van Cobra-gif.

Op 21 januari 2022 heeft het Amerikaanse FDA een decreet uitgevaardigd waarin is verordonneerd dat het enige medicijn wat tegen COVID-19 mag worden gebruikt Remdesivir® is. Alle andere werkende niet-gepatenteerde medicijnen of middelen zijn verboden: Ivermectine, Hydroxychloroquine, Quercetine, N-Acetylcysteïne, Zink, Koper, Nicotine, etc. Het gepatenteerde Remdesivir® wordt als enig probaat middel voorgeschreven en is gebaseerd op het gif van de Koningscobra, een beschermde diersoort, welke voornamelijk voorkomt in Zuid-Oost Azië.

Slangengif kan worden bestreden. Vandaar dat er alles aan wordt gedaan om effectieve bestrijdingsmiddelen te saboteren en als “medicijn” slangengif voor te schrijven. De mRNA injecties (slangengif) moeten twee keer worden toegediend om een goed fundament voor vergiftiging te leggen in het menselijk lichaam. Vandaar dat “boostershots” nodig zijn om het slangengif effectief te houden. Een opeenstapeling van vergif in ons lichaam: drinkwater – medicijnen – vaccinaties – boosters.

Omdat het gif ook via de drinkwaterdistributie bij de bevolking terecht komt, is dus niemand veilig voor een “besmetting”. Dus met name in de ontwikkelde (westerse) wereld, waar drinkwater een overheidsaangelegenheid is, zijn mensen kwetsbaar. Langdurige toediening zorgt voor een langdurige “pandemie”. Dr. Bryan Ardis wil het onderwerp (nog) niet aanraken om de mensen geen doodsangsten aan te jagen. Maar de docu heet niet voor niets: “WATCH THE WATER”.

Neem de video op, stel hem veilig. Connect the dots and do your own research.

De “hoofdaannemer” lijkt de farmaceut ROCHE te zijn. Dan is dit dus de gifmenger, gevestigd in het onaantastbare bastion Zwitserland. Dochteronderneming Genentech in de VS is eigenaar van de mRNA technologie voor kankeronderzoek.

De pandemie duurt voort, maar de oorsprong is nog steeds een mysterie. Hoe is de wereld ziek geworden, hoe heeft Covid zich werkelijk verspreid, en heeft de Satanische elite de wereld van tevoren ingelicht over dit biowapen? Dr. Bryan Ardis (www.ardisantidote.com) heeft een schokkend verband onthuld tussen deze pandemie en de eeuwige strijd tussen goed en kwaad die begon in de Hof van Eden.

In deze exclusieve aflevering van Stew Peters Network brengen regisseur Stew Peters, bekroond filmmaker Nicholas Stumphauzer en uitvoerend producent Lauren Witzke een waarheid aan het licht die satan zelf heeft proberen te onderdrukken.

Bezoek http://ardisantidote.com/ om te leren hoe u uzelf en uw dierbaren kunt beschermen tijdens deze biologische oorlog.

Mis geen moment van de maandageditie van de Stew Peters Show, live op StewPeters.com

Koop Dr. Zelenko’s Anti-Shedding Treatment, NU BESCHIKBAAR VOOR KINDEREN: http://zStackProtocol.com

Word Ad-Vrij, Ontvang Exclusieve Inhoud, Word een Premium Gebruiker: https://redvoicemedia.com/premium

Volg Stew op Gab: https://gab.com/RealStewPeters

Bekijk alle content van Stew op https://StewPeters.TV

Bekijk de volledige afleveringen hier:
https://redvoicemedia.net/stew-full-shows

Bekijk Stew’s winkel: http://StewPeters.shop

Steun onze inspanningen om de waarheid levend te houden: https://www.redvoicemedia.com/support-red-voice-media/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *