Klinisch en pathologisch onderzoek van november 2020: “Wat tegen slangengif werkt, werkt ook tegen COVID-19”. Nog vragen?

Translate into English

De voornaamste “fact-checking” gefinancierd door het farmaceutisch-medische kartel tegen de mogelijkheid dat het mRNA “vaccin” wel eens de genetische eigenschappen zou kunnen hebben van slangengif is: dit is niet waar. Punt. Het zit namelijk al jaren in “medicijnen”.

De “alternatieve critici” en “waarheidszoekers” merken smalend op, dat het volstrekt ONMOGELIJK is, dat mensen via het drinkwatersysteem vergiftigd zouden kunnen zijn. Als het gif niet direct in de bloedbaan terecht komt, is er geen vuiltje aan de lucht.

Deze “alternatievelingen” zullen daarom massaal in de rij gaan staan om te testen wat er gebeurt nadat ze een ampulletje Cobragif hebben ingenomen met een glaasje zuiver bronwater. Hopelijk kunnen ze hun ervaringen dan nog wel even snel met de gemeenschap delen.

Met dank aan Mike Adams.

newstarget.com

Het enzym dat geassocieerd is met verhoogde covid-19-mortaliteit wordt geblokkeerd door een antigifverbinding


De American Society for Clinical Investigation publiceerde onderzoek naar de biochemische eigenschappen van plasma van overleden covid-19-patiënten. Het team van onderzoekers wilde “de cellulaire en moleculaire mechanismen identificeren die verantwoordelijk zijn voor ernstige COVID-19 die tot de dood hebben geleid.” Patiënten met ernstige covid-19 vertoonden mitochondriale disfunctie en verhoogde metabolieten geassocieerd met uitgescheiden fosfolipase A2 (sPLA2) activiteit. Dit is hetzelfde enzym dat verhoogd wordt aangetroffen na een giftige slangenbeet. Zou deze toename van sPLA2 de natuurlijke reactie van het lichaam op infectie kunnen zijn, of zou het een indicator kunnen zijn dat het lichaam is geïnfecteerd / vergiftigd door schadelijke deeltjes?

“Overleden COVID-19-patiënten hadden hogere niveaus van circulerende, katalytisch actieve sPLA2-groep IIA (sPLA2-IIA), met een mediane waarde die 9,6-voudig hoger was dan die voor patiënten met een milde ziekte en 5,0-voudig hoger dan de mediane waarde voor overlevenden van ernstige COVID-19,” schreven de auteurs van de studie.

Antigifverbinding wordt bestudeerd om patiënten met ernstige covid-19-ziekte te helpen

Volgens jarenlang biochemisch onderzoek remt een breedspectrum antigifverbinding juist het enzym dat geassocieerd wordt met ernstige covid-19-ziekte en -mortaliteit. Het blijkt dat dit enzym (sPLA2) wordt geremd door een antigifverbinding genaamd varespladib. Klinische studies tonen aan dat varespladib een krachtige remmer is van secretoire fosfolipase A2 (sPLA2). Varespladib heeft verbeteringen in cardiovasculaire risico’s aangetoond, waaronder een vermindering van inflammatoire C-reactieve eiwitten en een bijna volledige onderdrukking van het doelenzym, sPLA2.

Een Medscape-artikel uit november 2020 beaamde dat de longontsteking veroorzaakt door covid-19 het sPLA2-enzym produceert. Het artikel vermeldt ook dat een meer dodelijke versie van hetzelfde enzym wordt geproduceerd door slangengif. Onderzoekers gebruiken varespladib als een breedspectrum, antigifmiddel omdat het zich richt op hetzelfde sPLA2-enzym. Onderzoekers willen nu het antigifmiddel ook inzetten tegen ernstige covid-19-gevallen.

Dit roept de volgende vraag op….

Zou de klinische manifestaties van “covid-19” in werkelijkheid misschien de nadelige effecten kunnen zijn van een biowapen dat eigenschappen van slangengif bevat?

Dit kan namelijk verklaren waarom ernstige covidpatiënten en mensen die gevaccineerd zijn met het spike-eiwit mRNA last kunnen hebben van duizeligheid, verlamming, bloedstolsels en ontstoken longen. Dit zijn allemaal vergelijkbare symptomen van een giftige slangenbeet [Figuur 6]. Als het bij ernstige covid-19 gaat om een enzym dat onderdrukt kan worden door antigif, bevat de eigenlijke SARS-CoV-2 dan de genetische code van slangengif? Bovendien, zijn de ernstige cardiovasculaire effecten van de mRNA-vaccins gerelateerd aan dezelfde giftige componenten?

Het farmaceutisch-medische kartel profiteerde van de covid-19-diagnoses, maar begrepen niets van de pathologie achter de eigenlijke ziekte

Twee jaar lang gebruikten ziekenhuis- en zorginstellingen een lange lijst met niet-specifieke symptomen om te identificeren voor ‘covid-19’. Een etiket genaamd “covid-19” werd op patiënten geplakt als “het” slechts “verdacht” was of dat het “niet kan worden uitgesloten”. Bovendien bleven de ziekenhuizen de aantoonbaar frauduleuze PCR-tests misbruiken, de PCR-test die volgens de uitvinder Kary Mullis nooit bedoeld was om een specifieke infectieziekte te diagnosticeren. Quote Mullis: “You can find anything in anyone”.

Het woord “covid-19” is gepropageerd en geïndoctrineerd op een geestdodend niveau, zonder enig begrip of uitleg van de pathologie achter het covid-etiket of hoe ziekenhuisprotocollen juist het lijden verergeren en de dood tot gevolg hebben. Terwijl de PCR-tests werden gebruikt om veelvuldig voorkomende respiratoire virussen (i.c. bacteriën, bacteriofagen, defecte cellen, endosomen) ten onrechte te diagnosticeren als “covid-19”, heeft ondertussen het echte biowapen ( “vaccins”) gemakkelijk detectie kunnen ontwijken en “onverklaarbare” ontstekingen van de longen en het cardiovasculaire systeem van oudere patiënten en mensen met comorbiditeiten kunnen veroorzaken.

Wat we hebben leren kennen als “covid-19” zou eigenlijk een binair wapen kunnen zijn op basis van slangengif (en andere componenten), dat bewezen ernstige ontstekingen in de longen en het cardiovasculaire systeem kan veroorzaken. Aangezien de covid-19-vaccins bedoeld zijn om vergelijkbare genetische sequenties van het spike-eiwit te repliceren, kunnen al deze cardiovasculaire problemen en plotselinge vaccinsterfte de effecten zijn van dezelfde slangengifeigenschappen, omdat juist dat spike-eiwit wordt gerepliceerd door het mRNA.

In de afgelopen twee jaar waren wetenschappers gericht op het vergroten van een immuunrespons met spike-eiwit mRNA en het publiek werd gedwongen om mee te gaan met het idee dat dit levensreddende “vaccins” zouden zijn; maar de hele wetenschappelijke en medische infrastructuur heeft het punt volledig gemist. We staan voor een lange oorlog van biologische oorlogvoering, vermomd als wetenschap. De “gevaccineerden” zouden vergiftigd kunnen zijn door giftige genetische mRNA instructies die de longen, het cardiovasculaire systeem en het zenuwstelsel vergiftigen.

Misschien is dit de reden waarom het vaccin niet werkte na de eerste dosis; deze nooit eindigende aanval op het natuurlijk aangeboren menselijke immuunsysteem repliceert toxische componenten (die integendeel: niets te maken hebben met immuniteit) en ze maken de bevolking ziek op een meer directe en opzettelijke manier dan het oorspronkelijke biowapen ooit zou kunnen.

Misschien is dit de reden waarom de gevaccineerden nu ernstige covid manifesteren, met een hoger percentage dan de niet-gevaccineerden.

Ze worden letterlijk met geweld vergiftigd tot de dood erop volgt, dosis na dosis. En we hebben het al over 5 miljard geïnjecteerde mensen, zoals het er nu voor staat.

Bronnen zijn onder andere:

JCI.org

FierceBiotech.com

Medscape.com

Nature.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.