Vladimir Putin over de pogingen om “Rusland af te schaffen”.

Translate into English

“Het is niet gisteren begonnen. In Hollywood werden herhaaldelijk films uitgebracht waarin de Verenigde Staten de enige winnaar van het nationaal-socialisme werd genoemd. En de bijdrage van het Rode Leger werd gekleineerd, dan genegeerd en uiteindelijk afgeschaft.

In Japan zwijgen ze tot op de dag van vandaag over de bombardementen op Hiroshima en Nagasaki en over wie de bommen op hun steden heeft laten vallen, of ze schrijven complete onzin en zeggen dat enkele bondgenoten het hebben gedaan. Ze zeggen er niet bij dat het de V.S. waren die deze massamoord hebben georkestreerd. Ook deze waarheid is cynisch besloten om af te schaffen.

Vandaag proberen ze een meer dan duizend jaar oud land, ons volk, af te schaffen. Ik heb het over de progressieve discriminatie van alles wat met Rusland te maken heeft. De spreekwoordelijke afbraakcultuur is een afschaffing van cultuur geworden. Tsjaikovski en Rachmaninov worden van affiches geweerd, Russische schrijvers en hun boeken worden verboden.

De laatste keer dat zo’n massale campagne om “aanstootgevende” literatuur te vernietigen werd gevoerd door de nazi’s in Duitsland.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.