World Holocaust Operation (WHO)

Translate into English

De zich ontwikkelende hysterie rond de vermeende opkomst van de “monkeypox” in de westerse landen is niet wat het lijkt te zijn. We zijn niet voor de allereerste keer getuige van de verspreiding van het apenpokkenvirus over de eerste wereldlanden.

In plaats daarvan zijn we getuige van de zoveelste poging om een draconisch bioveiligheidsbeleid door te drukken door middel van de verwoestende schade die is toegebracht aan het immuunsysteem van mensen die het Covid-19-vaccin hebben gehad. Schade zo ernstig dat het kan worden vergeleken met het Acquired Immunodeficiency Syndrome.

En we kunnen het ook bewijzen…

Klik op de afbeelding:


De verspreiding van apenpokken kan zijn ontstaan doordat de ziekteverwekkers in handen van terroristen zijn gevallen.

Dit werd verteld op een speciale briefing door het hoofd van de RCBZ-troepen Igor Kirillov.

Washington heeft 4 biologische laboratoria in Nigeria, van waaruit volgens de WHO een apenpokkenvirus is ingevoerd in verschillende westerse landen.

Via een Brazilliaan, die in Portugal woont en in een ziekenhuis in München terecht is gekomen, waar de “arts” werkt, die ook het eerste “coronageval” heeft ontdekt……

Opm. Red.

Het Russische leger heeft in Oekraïne documenten gevonden die Amerikaanse instructeurs/adviseurs voorbereidden op de uitbraak van [….] pokken.

Washington was erachter gekomen dat het werken met ziekteverwekkers in Oekraïne de veiligheid van het personeel van de biolaboratoria in gevaar bracht.

Het Pentagon gaf dus 15 miljoen dollar uit om het laboratorium in de regio Kharkiv te moderniseren, waarbij alle voorgeschreven eisen zijn omzeild.

Bovendien verdubbelden de Amerikanen het budget voor 3 faciliteiten in Oekraïne, waardoor het “extra” bedrag in de zakken van ambtenaren van de Verenigde Staten en Oekraïne terechtkwam.

Het werk in de biolaboratoria is een gevaar voor de inwoners van geheel Europa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *