Dutch - Nederlandsherstelderepubliek.wordpress.comNews

De geheimen van Nicola Tesla en waarom wij ze niet mogen weten

Translate into English

Toen Albert Einstein eens werd gevraagd wie de slimste mens ter wereld was, antwoordde hij: “Dat weet ik niet, maar vraag het eens aan Nicola Tesla….”

Het is een schande dat Nikola Tesla uit de geschiedenisboeken is verbannen.

Hij ontdekte “vrije energie” en had het plan om de hele wereld gratis van elektriciteit voorzien. We zouden eigenlijk geen cent voor elektriciteit hoeven te betalen. Iedereen zou in een elektronische auto kunnen rijden. We zouden niet afhankelijk zijn van olie en we zouden het milieu niet volledig hebben verwoest. Toen journalisten hem in 1934 na een demonstratie vroegen hoe het mogelijk was dat hij met een auto zonder brandstof tot 130 km/uur oneindig rond kon rijden, antwoordde Tesla, heel eerlijk: “Dat weet ik ook niet….” Wie zou hem die informatie in zijn brein hebben geïmplanteerd zonder dat hij dat zelf wist?

Nikola Tesla deed ook onderzoek voor de Amerikaanse regering in die tijd. Toen ze erachter kwamen wat hij van plan was, hebben ze zijn lab vernietigd en hem in diskrediet gebracht. Hij heeft ook HAARP uitgevonden. Met HAARP ben je in staat het weer te beïnvloeden. Hij was van plan het te laten regenen in gebieden waar lange perioden van droogte hadden geleid tot hongersnood en zelfs oorlog. Maar dat was natuurlijk niet wat Rothschild/Rockefeller loopjongetje J.P. Morgan in gedachten had. Het financiële machtskartel gebruikte het wonderbaarlijke systeem liever als oorlogswapen. In de Vietnam-oorlog werd voorkomen dat de Vietcong aan wapens en voedsel kwam door het zo hard te laten regenen dat het land onder water kwam te staan.

Een eerste opstapje naar “vrije energie” wordt ons geleverd door de uitvinder … die de afname van het stroomnet met de factor 50 kan reduceren. Anders gezegd: een windmolen en zonnepaneel kunnen met de factor 50 MEER stroom leveren. De kern van het verhaal:

Elektrische stroom wordt geleverd door een speciale transformator om een resistieve belasting te bekrachtigen. Het niet-ontstane magnetische potentieel wordt dan opgevangen en tijdelijk opgeslagen, alvorens via dezelfde elektrische belasting naar de bron te worden teruggezonden. Deze oscillerende energie heeft geheel andere eigenschappen dan conventionele elektrische energie, en vermindert in feite het totale vermogen dat van de bron wordt gevraagd. Het gevolg van deze energiedynamiek is dat de resistieve belasting meer dan tweemaal zo efficiënt kan worden gevoed, terwijl het door de lijn geleverde nettovermogen tot een zeer kleine waarde wordt gereduceerd. De implicaties van deze technologie voor 5000% energiebesparing in de toekomst zijn absoluut verbluffend!

thefreethoughtproject.com

De geheimen van Nicola Tesla waarvan ze niet willen dat je die weet


Jim Murray bestudeert al tientallen jaren het werk van Nikola Tesla en zijn uitvindingen op basis van dit werk zijn niets minder dan paradigmaverschuivingen geweest.

In een recent interview met het Free Thought Project legde Murray uit dat hij gefascineerd was door Tesla’s ongelooflijke claims met betrekking tot energieopwekking en transmissie, en hij zwoer de geheime geheimen van de grote wetenschapper te herontdekken. Jim’s inspanningen leidden hem uiteindelijk naar personen zoals Otis T. Carr, die beweerden Tesla persoonlijk te hebben gekend. Ze gaven hem ook een beter begrip van verschillende verloren Tesla-geheimen.

Murray wijdde zijn leven aan het leren van deze geheimen en omdat de overheid de meeste werken van Tesla in beslag nam, was dit geen gemakkelijke taak. Door echter informatie te verzamelen die tijdens federale hoorzittingen werd onthuld en het beschikbare werk van Tesla krachtig te bestuderen, was Murray in staat om een verscheidenheid aan verschillende technologische toepassingen te creëren die uiteindelijk allemaal bijdroegen aan de ontwikkeling van zijn SERPS-apparaat (Switched Energy Resonance Power Supply).

Dit zeer gespecialiseerde elektronische circuit heeft de mogelijkheid om het effectieve vermogen dat erop wordt toegepast bijna 50 keer te “vergroten”. Toen Jim zijn apparaat koppelde aan de gepatenteerde ultrasnelle 5 nanoseconde schakeltechnologie van zijn vriend Paul Babcock, bereikten ze een toename van 4790% in elektrisch vermogen in vergelijking met de ingang. Dit soort prestaties, indien gecommercialiseerd, zou ervoor zorgen dat de grootste elektriciteitsbedrijven op hun grondvesten zouden gaan schudden.

Je hoeft alleen maar de inhoud van Tesla’s patenten te onderzoeken om te begrijpen waarom de beroemde wetenschapper in de gaten werd gehouden door de FBI. Het is geen geheim dat na de dood van Tesla in 1943 overheidsagenten veel van zijn privé-onderzoek in beslag namen.

Na het zien van Jim Murray’s decennia van Tesla-onderzoek in actie, kan men zich alleen maar voorstellen welke andere geheimen buiten de overheidsdeuren liggen.

Een korte video van de mensen van How Stuff Works legt veel van de mogelijkheden uit waarom onderdrukking en geheimhouding Nikola Tesla omringen.


Hieronder vindt u het hele interview en de demonstratie van Jim Murray’s op Tesla gebaseerde uitvindingen.

Baanbrekende ontdekking: de mens lost Tesla’s geheim op om de kracht met bijna 5000% te versterken


Jim Murray elektrificeert de wereld al meer dan 50 jaar. Zijn levenslange ervaring heeft tientallen patenten, uitvindingen en nu een werkelijk opmerkelijke ontdekking opgeleverd die de manier waarop mensen energie gebruiken voor altijd fundamenteel kan veranderen.

Toen hij nog maar vijf jaar oud was, vertelt Jim aan het Free Thought Project dat hij al affiniteit had ontwikkeld voor motoren en elektriciteit. Deze nieuwsgierigheid werd gewekt door de modeltreinsets van zijn vader waar Jim uren aan sleutelde. Zijn natuurlijke gave en jeugdpassie bevorderden de creatie van zijn eerste elektromagneet toen hij slechts zes jaar oud was.

In de loop van de volgende jaren bracht zijn intellectuele nieuwsgierigheid hem ertoe om meerdere gebieden te bestuderen. Hij studeerde en bouwde raketten en radio’s toen hij op de lagere school zat en tegen de tijd dat hij naar de middelbare school ging, had hij een interesse in kernfysica ontwikkeld. Dit bracht Jim tot de bouw van een lineaire elektronenversneller, die werd ingevoerd in de New England Science Talent Search van 1964.  Deze inzending bezorgde de jonge Murray de eerste plaats in school-, stads- en staatswetenschappelijke wedstrijden. Daarnaast werd zijn project tentoongesteld in het Boston Museum of Science.

Het was niet lang na zijn afstuderen dat Jim het werk van Nikola Tesla serieus begon te onderzoeken. Hij was gefascineerd door Tesla’s ongelooflijke beweringen over energieopwekking en -transmissie, en hij zwoer de geheimen van de grote wetenschapper te herontdekken. Jim’s inspanningen leidden hem uiteindelijk naar personen zoals Otis T. Carr, die beweerden Tesla persoonlijk te hebben gekend. Ze gaven hem ook een beter begrip van verschillende verloren Tesla-uitvindingen.

Tijdens zijn professionele leven heeft Jim onderzoek gedaan en geëxperimenteerd met een verscheidenheid aan verschillende technologische toepassingen die uiteindelijk allemaal hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van zijn SERPS-apparaat (Switched Energy Resonance Power Supply).  Dit zeer gespecialiseerde elektronische circuit heeft de mogelijkheid om het effectieve vermogen dat erop wordt toegepast bijna 50 keer te “vergroten”. Toen Jim zijn apparaat koppelde aan de gepatenteerde ultrasnelle 5 nanoseconde schakeltechnologie van zijn vriend Paul Babcock, bereikten ze een toename van 4790% in elektrisch vermogen in vergelijking met de input. Dit soort prestaties, indien gecommercialiseerd, zou de grootste elektriciteitsbedrijven op hun grondvesten doen schudden.

Jim legt uit:

Elektrische stroom wordt geleverd door een speciale transformator om een resistieve belasting te activeren. De niet-gesuste magnetische potentiaal wordt vervolgens opgevangen en tijdelijk opgeslagen, voordat deze door dezelfde elektrische belasting naar de bron wordt teruggestuurd. Dit oscillerende vermogen heeft compleet andere eigenschappen dan conventioneel elektrisch vermogen en vermindert in feite het totale vermogen dat nodig is van de bron.  Het gevolg van deze energiedynamiek is dat de resistieve belasting meer dan twee keer zo efficiënt kan worden aangedreven, terwijl het nettovermogen dat door de lijn wordt geleverd, wordt teruggebracht tot een zeer kleine waarde. De implicaties van deze technologie voor energiebehoud in de toekomst zijn absoluut verbazingwekkend!

In onderstaande video gaf Jim The Free Thought Project een exclusieve blik op zijn baanbrekende nieuwe technologie.

Na het zien van deze verbazingwekkende innovatie in actie, is het moeilijk te geloven dat de heer Tesla bijna honderd jaar geleden hetzelfde technologische niveau bereikte, en nog steeds is er tot voor kort slechts minuscule vooruitgang geboekt in de industrie van energieopwekking. Je hoeft alleen maar de inhoud van Tesla’s patenten te onderzoeken om te begrijpen waarom de beroemde wetenschapper in de gaten werd gehouden door de FBI. Het is geen geheim dat na de dood van Tesla in 1943 overheidsagenten veel van zijn privé-onderzoek in beslag namen.

Jim’s onderzoek is ook onder de loep genomen door de FBI. Hij vertelt aan The Free Thought Project dat ook hij een aanvaring heeft gehad met de FBI vanwege een van de projecten waar hij aan werkte.

“In 1966, niet lang nadat mijn vader was overleden, kwam ik op een dag terug van mijn werk en vond een vreemd bericht dat op me wachtte.

Toen Jim probeerde de bron van het bericht te achterhalen, kreeg hij een briefje met de tekst:

‘Neem de Hudson-Manhattan metro naar Newark, New Jersey, en kom morgenochtend uiterlijk om 10:00 uur aan op 11 Centre Place, FBI Newark Headquarters. Vraag om agent Harold Miller te zien, hij zal je verwachten.”

Bij zijn aankomst begonnen agenten Jim te ondervragen over zijn onderzoek. Nadat hij hen op de hoogte heeft gebracht van zijn interesse in het werk van Nikola Tesla, zegt Jim:

“De agenten keken elkaar zwijgend aan en krabbelden vervolgens wat extra notities, die in een bestandsmap werden ingevoegd met mijn naam erop. Later hoorde ik dat als je eenmaal een persoon van belang bent geworden, de FBI je dossier voor onbepaalde tijd bewaart!”

Gelukkig liet Jim zich niet afschrikken door deze voor de hand liggende intimidatie. Nu, dankzij moderne technologische vooruitgang en het onvermoeibare werk van moedige mannen zoals Jim Murray, kunnen we de echt baanbrekende aard van Tesla’s originele werk beginnen te begrijpen.

De gevolgen van de massale toepassing van SERPS-technologie zijn niets minder dan paradigmaverschuivingen. Het is algemeen bekend dat de “energievariabele” een primaire factor is in het Amerikaanse beleid. Het streven naar energie monopolies is ongetwijfeld een katalysator voor veel van de beslissingen die politici regelmatig nemen. De meeste Amerikanen zijn zich echter alleen bewust van de onderzoeksinspanningen die betrekking hebben op het gebruik van steenkool, aardolie, kernenergie, wind en zon. Deze geaccepteerde exploratiemogelijkheden ontvangen meer dan 5 miljard dollar aan subsidies per jaar, terwijl onafhankelijke onderzoekers zoals Jim volledig worden genegeerd.

De positieve milieu-impact van radicale technologieën zoals SERPS mag dan ook niet worden onderschat. Terwijl wetgevers lippendienst blijven bewijzen aan de kwestie van de opwarming van de aarde, zou deze technologie de koolstofvoetafdruk van de hele planeet drastisch kunnen verminderen. Mountaintop kolenverwijdering vernietigt hele stukken land, teerzandontwikkelingen zijn al gepland en worden de oorzaak van de tot de op een na snelste ontbossing, en hydraulische fractionering (fracking) voor olie en aardgas kunnen tot 15,8 miljoen liter water per put vereisen.

In 2012 overschreed de totale energie-output van windenergie alleen al in de VS 60 gigawatt, genoeg capaciteit om bijna 15 miljoen huizen van stroom te voorzien. Terwijl hernieuwbare energiebronnen zoals wind, zon en waterkracht op grote schaal zijn bekritiseerd als inefficiënt om aan de energiebehoeften van de natie te voldoen. De voor de hand liggende waarheid is dat we door het gebruik van technologieën zoals het SEPRS-apparaat meer dan aan onze energiebehoeften kunnen voldoen.

Zolang er organisaties bestaan die wettelijk kunnen zorgen voor de onderdrukking van opkomende technologieën, zullen de belangen van het volk altijd ondergeschikt zijn aan de belangen van degenen die het controlerende eigendom hebben in traditionele machtssystemen. Dezelfde systemen die zorgen voor cashflow naar de elite en daarbij onze planeet blijven vernietigen.

Naast het opnieuw ontdekken van Tesla’s technologische geheimen, is Jim ook toegewijd aan het onthullen van die geheimen in het belang van iedereen. Hoewel hij al onafhankelijk financiering voor zijn technologie heeft verkregen, probeert Jim ook financiering te krijgen om een boek te publiceren dat aan iedereen zal uitleggen hoe het wordt gedaan. Als je Jim wilt helpen, kun je hieronder doneren aan zijn Go Fund Me.

IN NEDERLAND?

In 2020 stonden er in Nederland “op land” 2.144 windturbines opgesteld met een totale capaciteit van 4.159 MW. In 2020 stonden er “op zee” 462 windturbines opgesteld met een totale capaciteit van 2.460 MW. In 2020 werd door middel van windturbines 13.94 TWh aan groene stroom opgewekt, 2,54% van het totale energieverbruik in Nederland.

Met het SERPS-systeem van transformatoren kan heel Nederland van stroom worden voorzien, natuurlijk wel op voorwaarde dat het met enige regelmaat waait.

De bouw van windmolens kan direct worden gestopt. Zonnepanelen zijn al overbodig, de bestaande hoeven niet te worden vervangen en kunnen na 20 jaar worden ontmanteld en verschroot.

Eventuele tekorten wegens windstilte kunnen worden opgevuld met het relatief schone aardgas, al of niet van eigen bodem.

En dan hebben we het nog niet eens over aardolie, wat in het onderaardse automatisch wordt aangevuld. Wat we er nu uithalen wordt sneller aangevuld. Luister even naar Col. Fletcher Prouty:

Oil is a self-regenerating abiotic compound

En ook niet over die auto van Nicola Tesla, die op vacuümbuizen reed en ’s avonds het hele huis van stroom kon voorzien.

Ondertussen wordt iedereen om de tuin geleid door de betaalde loopjongens van het banken- en energiekartel met hun CO2 probleem, hun fossiele energie, hun klimaat fabeltjes, hun weermanipulatie met HAARP en chemische rotzooi in de atmosfeer. Om het nog maar niet eens te hebben over hun (nep)pandemieën, toxische injectierondes en overige medicijnvergiftigingen. Alles met slechts één doel: het ontwrichten van de samenleving en door demoralisatie de mensheid zelf de boel te laten reduceren, zodat ze zelf en hun residu-slavenlegertje wat meer hebben te verdelen.

Omdat wij, de MENSEN dit blijven toestaan, durven ze dat nog steeds en er zelfs bij iedere gelegenheid een schepje bovenop te doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *