Nieuw! De TOMATENGRIEP in India.

Translate into English

In India hebben ze een andere naam bedacht voor de bijwerkingen van de Covid-19 “vaccins”. Het heeft verdacht veel weg van apenpokken en is ZEER besmettelijk. Het komt namelijk ook voor bij ongevaccineerde kinderen. Althans bij kinderen die geen Covid-injectie hebben ondergaan. Men noemt het nieuwe verschijnsel daar voor het gemak het gevolg van een “virus”, we mogen dus aannemen, dat India de primeur heeft om virussen te isoleren. De ziekte is “ongevaarlijk” en uiterst “zeldzaam”, zo begint het meestal. Later blijkt het via de PCR-test toch echt een heuse pandemie te worden…..

De “Tomatengriep” – hoe kom je erop.

tellerreport.com

“Tomatengriep” .. India registreert 26 gevallen van het virus


Indiase media kondigden aan dat er 26 gevallen van tomatengriep waren ontdekt, die zich verspreidt in sommige staten van India, met name Odisha in het oosten van het land, wat de interesse van de gezondheidsautoriteiten wekte. Indiase kranten voegden eraan toe dat het tomatengriepvirus kinderen infecteert en zeldzaam is.

“Tomatengriep” .. India registreert 26 gevallen van het virus

Indiase media kondigden aan dat er 26 gevallen van tomatengriep waren ontdekt, die zich verspreidt in sommige staten van India, met name de oostelijke staat Odisha, wat de interesse van de gezondheidsautoriteiten wekte.

Indiase kranten voegden eraan toe dat het tomatengriepvirus kinderen infecteert en zeldzaam is bij volwassenen. Het verscheen begin deze maand in enkele zuidelijke staten in India, waaronder Kerala.

Volgens de websites “indianexpress”, “dnaindia” en “healthlibrary” is er geen relatie tussen tomatengriep en het Coronavirus.

Hoewel sommige symptomen van tomatengriep vergelijkbaar zijn met de symptomen van het coronavirus, maar er is geen verband tussen hen, verschijnen deze symptomen over het algemeen wanneer ze zijn geïnfecteerd met virale infecties, dus er is geen reden tot paniek omdat gezondheidsautoriteiten in India zijn gevraagd alert te blijven uit angst voor de verspreiding ervan.

Indiase media gaven aan dat de ziekte zeer besmettelijk is en isolatie van de zaak van vijf dagen tot een week vereist, maar het is geen gevaarlijke ziekte en is gemakkelijk te behandelen.

Het virus wordt “hand-, mond- en klauwzeer” genoemd, wat de wetenschappelijke naam ervoor is, maar het werd het “tomatenvirus” genoemd vanwege de rode kleur van de blaren die zich verspreiden op de lichamen van kinderen met deze ziekte.

Tomatengriep is een virale ziekte die tomaatachtige blaren op de huid veroorzaakt, en het treft vooral kinderen jonger dan vijf jaar die lijden aan niet-gediagnosticeerde koorts en huidirritatie en uitdroging bij kinderen veroorzaken, en in het algemeen is de vorm van de blaren rood en wanneer ze groot worden Het lijkt erg op tomaten en wordt daarom tomatenkoorts of tomatengriep genoemd.

Er zijn veel symptomen van tomatengriep, die moeten worden herkend om infectie te onderzoeken, en de eerste symptomen van de ziekte zijn onder meer:

Blaren, rood en ter grootte van een tomaat.

Huiduitslag.

Huidirritatie.

Een hoge temperatuur.

Droogheid van het lichaam.

Lichaamspijnen

Zwelling van de gewrichten.

Misselijkheid.

Overgeven.

Koliek.

Hoesten.

Niezen.

Loopneus.

Tomatengriep is net zo besmettelijk als andere gevallen van griep en geïnfecteerde kinderen moeten in isolatie worden gehouden omdat deze griep zich snel van persoon tot persoon kan verspreiden.


Deze laatste zin zullen we even voor de lezer herformuleren:

“Tomatengriep is evenmin besmettelijk als andere gevallen van griep en kinderen met ongeacht welke uitslag moeten worden opgesloten, omdat dit verschijnsel zich met behulp van de PCR-test snel kan verspreiden. Het zijn vooral de NATO-landen die extra kwetsbaar zijn voor de tomatengriep.”

Gezien het onderwijspeil in het Westen zal binnen de kortste keren de complete tomatenoogst worden doorgedraaid. Het thuis in je kasje kweken van tomaten wordt strafbaar en het bezitten van tomatenzaaigoed reden voor onteigening.

Bovendien: de tomaat is familie van de aardappel, dus u voelt hem al aankomen zeker?

GOTTEGOTTEGOTTOG!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *