Putin: “Strijd tegen Covid gaat door.”

Translate into English

Niemand moet zich illusies maken over de goede wil van “leiders”. Zolang ze met een machtig wapen als een “pandemie” de bevolking kunnen intimideren en controleren, gaan ze dat nooit weggeven. Ook Vladimir Putin niet. De mooiste verhalen steekt hij af over de belachelijke sancties en richt zich daarbij tot de bevolking.

Laat hem zijn bek maar houden met die mooie praatjes zolang hij met PCR-testen een nepverhaal laat doorwoekeren. Iemand die ook de Russische kinderen wil injecteren wegens een niet bestaand “virus” kan inderdaad zijn aardgas en aardolieleveringen beter in zijn reet steken. Ook Putin hoort bij de verzameling wereldwijde oplichters, ook al is hij door het WEF uitgekotst. Rusland is nog steeds lid van de WHO en wilde het pandemieverdrag best ondertekenen. Zelfs het apenpokken geleuter pakken ze in Rusland voortvarend op! Ook al zou het Russische vaccin een nep-vaccin zijn, het sprookje wordt koste wat kost in stand gehouden. Wat zegt dat over de Russiche “elite”? Heel veel. Wat maakt het hen beter dan de Chinezen of de westerse elitaire bankenkliek? Ook Putin heeft een lockdown uitgevaardigd, maar de bevolking heeft dat massaal en met geweld genegeerd, dus dat durft hij niet nog een keer.

Iemand die nu beweert: “Ja, maar voorlopig moet Putin het spelletje wel meespelen, het komt allemaal goed…” moet zich acuut na laten kijken nadat onderstaand artikel min of meer tot een niet-geïnfecteerde hersencel is doorgedrongen. Je belandt niet zomaar aan de top.

tkp.at

Poetin: Strijd tegen Covid gaat door

door Thomas Oysmüller

4-5 minuten


In Rusland worden vaccinaties en PCR-tests genormaliseerd, evenals in het Westen. Hoewel er geen Covid-beperkingen meer zijn, is de ‘strijd tegen het coronavirus’ ook voor Poetin nog niet voorbij.

Het Kremlin heeft blijkbaar ook geen plannen om de zogenaamde pandemie te beëindigen. Het Russische persbureau “RIA Novosti” meldde donderdag dat Poetin zich bleef inzetten voor de “strijd tegen het coronavirus”. Deze strijd zou doorgaan, zei Poetin tijdens een bijeenkomst met startende ondernemers.

PCR en vaccinaties

“Wat onze instellingen hebben gedaan tijdens de periode van de bestrijding van de coronavirusinfectie – de actieve fase van de strijd, deze strijd is nog steeds aan de gang, maar toont nog steeds aan dat alles wat tot nu toe is gedaan niet voor niets is geweest. En we liepen voorop op belangrijke gebieden,” zei Poetin. 

Men neme de PCR-tests. De in Moskou gevestigde journalist Riley Waggaman meldde bijvoorbeeld pas begin juni dat Rusland klaar was om PCR-tests voor apenpokken beschikbaar te maken voor andere landen.  

Ruslands belangrijkste wetenschappers hadden eind mei al aangekondigd dat ze een apenpokkentest en een vaccin tegen apenpokken hadden ontwikkeld.

(Uiteraard eerst uit-ge-breid wetenschappelijk op dieren uitgetest! En goedgekeurd voor export….)

De wetenschappelijke elite, de ‘experts’ in Rusland, zijn waarschijnlijk net zo verzand in de Corona-fictie als het Westen. Veronika Skvortsova is de Fauci van de Russische Federatie. Ze is hoofd van het National Public Health Institute en het Medical-Biological Agency (FMBA) en heeft ook goede connecties met Bill Gates. Tot 2020 was ze minister van Volksgezondheid.

Volgens Russische persbureaus blijft de Fauci van het Oosten werken aan vaccinatiecampagnes. Zeker een flink en ingewikkeld werk, want ze wil ook de kinderen vaccineren, met het gegeven dat de Russische bevolking waarschijnlijk nog achterdochtiger is dan die van het Westen. Ze staan blijkbaar ook op het punt een nieuw vaccin te hebben ontwikkeld. Een Russisch agentschap meldde begin juni:

“Het Federaal Medisch en Biologisch Agentschap (FMBA) van Rusland is van plan om proeven uit te voeren met zijn coronavirusvaccin Convacell op kinderen zodra de proeven met volwassenen zijn voltooid. Dat meldde het hoofd van het bureau, Veronika Skvortsova, woensdag (1 juni, noot) aan journalisten.

“De eerste fase van het onderzoek wordt altijd gedaan bij volwassenen van 18 tot 60 jaar, en dan breidt de serie zich uit voor mensen ouder dan 60, en het aftellen begint met de leeftijd. Eerst de groep van 12- tot 17-jarigen, daarna de groep van 6- tot 12-jarigen en jonger. We zullen deze studies zeker doen, maar dat zal enige tijd duren,” zei ze.

De strijd van Rusland gaat door

Elk land lijkt zijn Fauci te hebben. Maar het zou niet zo erg zijn als in Oostenrijk. Daar zijn momenteel geen Covid-beperkingen meer en de inwoners van de Russische Federatie zullen waarschijnlijk geen brief krijgen om naar de vaccinatie te gaan. Dat is wat er in Oostenrijk dus wel gebeurt. De normalisatie van PCR-tests en vaccinaties wordt ook in Moskou naar voren geschoven, dus men moet geen enkele hoop van het tegendeel hebben.

Maar de Russische experts spreken in ieder geval van toekomstige “epidemieën zonder lockdown”. Tegen lockdowns was de Russische bevolking vrij snel en vrij gewelddadig in opstand gekomen, en daar kwam snel een einde aan. Men moet echter geen enkele hoop hebben dat de substantiële kritiek op het Covid-beleid uit Moskou zal komen. De strijd tegen Covid gaat door.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *