Transhumanisme in volle gang. Dat is de zogenaamde “Great Reset”, van mens naar machine.

Translate into English

Een vage kennis, die wij toevallig na enkele jaren weer eens tegenkwamen, wilde weten hoe wij de coronatijd door zijn gekomen.

Goed.

Deze – nog steeds scherp de afstandsregels in acht houdende – kennis had obese mensen uit bepaalde hoek bij bosjes dood zien neervallen. Zelf had de kennis nergens last van gehad, kende zelf wel heel wat mensen die lang last hebben gehad van de ziekte die de oorzaak is geweest van het stelen van de jeugd van onze kinderen. Ten behoeve van de ouden van dagen, daar deden “we” het immers voor? We konden onszelf gelukkig prijzen dat wij niet obese waren en uit een bepaalde hoek kwamen, anders had het heel wat slechter af kunnen lopen. De kennis was het schoolvoorbeeld van de geautomatiseerde mens: ze luisteren niet. Draaien hun eigen percepties af. Na een serie injecties komt er langzaam maar zeker een transitie tot stand. Van mens naar machine.

We mochten na vijf minuten concluderen

Vol van zichzelf vertelde deze vage kennis over slimme studenten die allerlei Bachelors en Masters tegelijk konden afwikkelen en zich goed aan alle regels hebben gehouden die hen zijn opgelegd. Zonder morren en Chinees klakkeloos. Dit soort intelligentsia heeft volgens die vage kennis de toekomst. Viervoudig geïnjecteerd en voldaan aan alle voorwaarden die de overheid heeft gesteld om op termijn de leiding van het land over te nemen. Overal kritisch over, maar niet over corona, covid, de maatregelen, geïsopleerd virus en bewezen spike eiwitten. Een pluspunt. Een gouden toekomst gloort aan de horizon. Op naar de top van de pyramide, stapje voor stapje, diploma na diploma, na proefschrift en gezag.

Toen stuurde iemand dit plaatje:

Dit soort mensen vormt de lang verwachte nieuwe orde. De strijd met de machine zijn ze niet aangegaan.

Ze zijn de machine.

De top van de pyramide zal voor deze cyborgs voor eeuwig en altijd onbereikbaar blijven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *