“Oekraïense” soldaten draaien op drugs en orgaanhandel

Translate into English

In “Oekraïne” wordt door het Westen een kansloze strijd tegen Rusland gestreden. Het doel is dan ook om de strijd zo lang mogelijk te rekken, totdat de laatste “Oekraïner” in de loopgraven is gesneuveld.

Hoe het mogelijk is dat ongetrainde recruten rechtstreeks naar het front worden gestuurd om daar te worden afgeslacht wordt wat duidelijker na het lezen van onderstaand bericht uit Syrië, waar een soortgelijke, door het Westen gefinancierde uitputtingsoorlog aan de gang is.

De onvoorstelbare drang om voor een verloren zaak te vechten kun je alleen maar als je niet meer nadenkt en hallucinerend de strijd met een superieure tegenstander aanbindt.

De Cocaïnefabriek van hare majesteit leverde in de Eerste Wereldoorlog stimulerende middelen aan beide fronten om de soldaten de loopgraven uit te kunnen krijgen om op die manier 20 m2 grond op de tegenstander te veroveren. Het “neutrale” Nederland van die dagen was een broeinest van spionage en drugshandel van staatswege. Hetzelfde gebeurt in “Oekraïne” en al sinds 2011 ook in Syrië. Ook van uw belastinggeld, reken maar! Vermoedelijk worden er in Nederland tonnen aan pillen geleverd aan strijders die de meest gruwelijke oorlogsmisdaden op hun geweten hebben zonder zich er iets van te herinneren. Zoals bijvoorbeeld het verwijderen van organen van gewonden – vriend of vijand, er wordt alleen gediscrimineerd door de gewonde collega-strijders met een nekschot uit hun lijden te verlossen. De tegenstander mag doodbloeden in een greppel.

https://panorama.nl/artikel/481226/jihad-drugs-in-nederland-wat-is-captagon-eigenlijk


Syrische veiligheidsdienst neemt duizenden Captagon-pillen in beslag die op weg naar Jordanië waren.

De Syrische politie heeft een grote lading Captagon-pillen in beslag genomen in een vrachtwagen op de snelweg Damascus – Daraa richting de Jordaanse grens.

https://en.wikipedia.org/wiki/Fenethylline

Een bron bij de politie in een verklaring van het Syrische persbureau Sana zei dat een van de patrouilles de vrachtwagen stopte op weg naar het buitenland en de voorraad pillen verwijderde die verpakt waren in plastic zakken en verborgen in een extra brandstoftank in de vrachtwagen.

De in beslag genomen hoeveelheid, volgens de bron van de wetshandhaving, wordt geschat op tienduizenden pillen en was op weg naar Jordanië, de bron ging niet uit of ze informatie hebben over de vraag of het einddoel van de zending Jordanië was of de gebruikelijke bestemming in Saoedi-Arabië, de grootste consument van allerlei soorten verdovende middelen in de regio,  drugs en hallucinerende stoffen.

De smokkelaars werden naar behoren doorverwezen naar de officier van justitie om te worden berecht en hun straf te krijgen. Syrië past de doodstraf toe voor drugsdealers, smokkelaars en fabrikanten, er zijn veel lagere straffen voor verslaafden en consumenten, waaronder opname in afkickcentra.

Westerse mainstream media die zich aansluiten bij het Amerikaanse Pentagon in hun constante inspanningen om de Syrische staat te demoniseren, hebben Syrië valselijk beschuldigd van het produceren van captagon-pillen als een bron van inkomsten van met name vreemde valuta, echter zonder bewijs om hun verhalen te ondersteunen, behalve hun eigen ‘gematigde rebellen’ bronnen. Ze slagen er niet in uit te leggen hoe staatsmedewerkers in Syrië stof kunnen blijven produceren en waarom de Syrische wetshandhaving het afgelopen decennium koortsachtig enorme hoeveelheden opspoort, in beslag neemt en vernietigt. Alle smokkelaars hangt de de doodstraf boven het hoofd, die consequent wordt uitgevoerd.

Op de site, Syria News, zijn tientallen meldingen van soortgelijke arrestaties en inbeslagname van grote hoeveelheden captagonpillen, maar er is slechts een klein aantal van deze acties gemeld.

Captagon-pillen is de meest gewilde goedkope stimulerende drug om terroristen te laten vechten en hun gruwelijke misdaden te plegen zonder wroeging, het is ook een van hun belangrijkste bronnen van inkomsten. De drugs worden verkocht aan hun rijke klanten in het buitenland, vooral in Saoedi-Arabië en inclusief leden van de Al Saud-heersende familie.

Een Saoedische prins woont nu volgens een 5 sterren levensstijl in een Libanese gevangenis na op heterdaad te zijn betrapt met enorme hoeveelheden Captagon pillen in zijn privé-jet.

Voorafgaand aan de door de VS geleide oorlog van terreur en uitputting tegen het land, werd Syrië gerangschikt onder de veiligste en meest drugsvrije landen ter wereld.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *