Boris Johnson stapt op. Dat is één…..

Translate into English

Na de totale muiterij van vrijwel het voltallige Britse kabinet heeft Boris Johnson te kennen gegeven dat hij als prime minister opstapt. Niemand wil meer met hem samenwerken, naar het schijnt.

Of is er wat anders aan de hand?

Deze ontwikkeling valt samen met de ontwikkelingen die we in ons vorige artikel [LINK] hebben beschreven.

In het artikel daarvoor [LINK] hebben we gerapporteerd over een aanstaande lockdown op 15 juli in het Verenigd Koninkrijk en de formatie van een NATO leger dat “Oekraïne” zou binnenvallen. De G7 vergadering zou daartoe hebben besloten. Waarom ze dan in “capitulatiekledij” op de foto gaan is dan weer een raadsel.

Wellicht worden al deze ongekozen bureaucraten van het toneel verwijderd, met als eerste slachtoffer de slecht acterende oorlogshitser Boris Johnson. Of het de originele “Boris” is, weten we tegenwoordig niet meer.

NATO baas generaal Cavoli gaat over de miltaire acties en krijgt de bevelen van het Pentagon, niet van de G7. Als hij het bevel over dat NATO aanvalsleger krijgt, is de vraag WIE er wordt aangevallen. Het binnentrekken van “Oekraïne” is de formalisering van de oorlog die tegen Rusland wordt gevoerd. Het leveren van wapens aan één van de strijdende partijen om burgerdoelen te bestoken is een rechtstreekse oorlogsverklaring. Ook de STAAT DER NEDERLANDEN corporatie is in oorlog met de Russische Federatie.

Het is natuurlijk een kansloze missie.

Europa wordt van alle kanten afgeknepen van brandstof en voedsel.

De burgerij wordt door de eigen regimes in de kou gezet met hun zelfmoordsancties. Niet de burgerij moet het gelag betalen, maar de STAAT.

Een deel van het NATO leger zal wel onder bevel van SHAEF worden geplaatst. Dat betekent dat er heel misschien Nederlandse onderdelen onder SHAEF worden geplaatst. Dan kan het feest beginnen en kunnen de burgers het commando overnemen en de National Polizei volledig ontwapenen, een eerste vereiste.


Voor degenen die zich steeds weer afvragen: “Waarom gaat er nu eens iemand op hoog niveau kletsen en vertellen hoe het zit?” Zoals bijvoorbeeld een Boris Johnson of iemend in actieve dienst. Door wie worden ze bedreigd?

We helpen u uit de droom.

Wat er aan de macht is kunnen we niet meer beschouwen als volledige organische wezens. Deze geautomatiseerde figuren reageren alleen maar op impulsen van buitenaf. Cyborgs functioneren zo. Met een implantaat kun je een mens al snel herprogrammeren en consequent laten doen wat tegen de gewone mensen ingaat.

Een goed voorbeeld is het kereltje in het Torentje. Trekt zich nergens wat van aan, heeft nergens last van, heeft geen vrouw en kinderen en is al 12 jaar aan de gang met ontwrichten, dwarsbomen, pesten en crisis na crisis ensceneren. Dit levensgevaarlijke kereltje is ontmenselijkt en tot een cyborg gemaakt. Deze idioot draait op een automatische piloot, tot nu toe ongestoord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *