NATO vormt aanvalsleger. Oorlogsretoriek als alle andere sprookjes zijn uitgewerkt.

Translate into English

Op de G7 vergadering van vorige week zou zijn besloten tot het binnenvallen van “Oekraïne” door een NATO leger van 300.000 man/vrouw/etc.

That’ll be the day!

Het Amerikaanse leger in Europa was voor 80% afhankelijk van Russisch olie en gas, hoe hebben ze dat nu opgelost? In de tweede plaats was de G7 gehuld in het wit: in capitulatiekledij.

Op 15 juli a.s. wordt er naar verluidt in Engeland een lockdown afgekondigd, waarom weet niemand. Voor die paar Russische raketjes blijf je toch niet binnen zitten? Per slot van rekening zijn het de Oekraïeners die bedreven zijn in het bestoken van volkswijken, ziekenhuizen en kleuterschooltjes. Dit is te ver weg. Maar serieus klinkt het misschien wel, zij het dat dat NATO legertje nog wel even in elkaar moet worden geflanst. De helft van de bewapening is al in Oekraïne en zelfs al in Rusland. In feite kan het NATO leger hun eigen wapens achterna de vernieling in. Wat een vertoning.

Maar …, de pesterijen moeten doorgaan, dus iedereen thuisblijven, afvallen en vooral naar de TV kijken. Doorgaan, omdat het goed is bevallen, die lockdowns. Je kunt een heel volk in elke willekeurige hoek schoppen en ze zijn er nog dankbaar voor ook…. dat moet vooral zo blijven, moeten ze hebben gedacht.

Het punt is alleen; ze hebben de strijd allang verloren en hun opperheren zijn van de aardbodem verdwenen. Wat we nu zien is natrappen en stuiptrekkingen van een beest in doodsnood. De vlucht naar voren!

https://t.me/stevens_real_news_corner/256897

Misschien toch wel handig om te weten hoe de wereld er na de “oorlog” in Rusland uit gaat zien…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *