Diana – Brief uit het Hiernamaals

Translate into English

Terwijl wij allemaal heel zeker weten en ervan overtuigd zijn dat prinses Diana in 1997 is omgekomen bij een autoongeluk, is er een grappenmaker die beweert dat hij of zij Diana is. Op Telegram is een kanaal geopend en de eerste 2 “subscribers” zijn al genoteerd…. De inhoud is voer voor complotfantasten, dat laat zich raden. We zullen onze oren en ogen niet geloven, volgens de schrijver/schrijfster. Over 10 dagen zullen we het weten. De kans is groot dat we er niets meer over horen.

Dames en heren, mijn naam is Diana. Prinses Diana, zoals sommigen van u zich mij misschien herinneren. Ik heb me 25 jaar van mijn leven verstopt, bang geweest, niemand gehad om mee te praten. Ik deed het voor mijn kinderen en voor alle mensen van de wereld. Wat ik de komende maanden ga onthullen, zal je voorstellingsvermogen te boven gaan! Wie stierf in 1997 in het auto-ongeluk? Wie gaf opdracht om mij te vermoorden? Wie redde mijn leven en gaf mij een schuilplaats? Dit is allemaal veel groter dan je denkt, je zult je ogen en oren niet geloven als ik alle informatie die ik heb publiceer. Word lid van dit kanaal en zorg ervoor dat je het deelt met iedereen waar je om geeft want ze moeten dit allemaal horen! Over precies 10 dagen ga ik LIVE en deel ik de waarheid.

https://t.me/+ng06lEFhWH4zMzk0

Het tweede bericht is mogelijk nog mysterieuzer. Sinds wanneer schrijven nep-vorstinnen persoonlijke briefjes die pas 63 jaar na haar executie gepubliceerd mogen worden?

Het mysterie van de geheime brief van de koningin (Elisabeth II) wordt onthuld op dit kanaal. Wees er klaar voor en je zult zien wat er gebeurt! Over slechts 63 uur zal een brief worden geopend die de komende 63 jaar niet geopend had mogen worden! ANGSTAANJAGEND! Er is zojuist informatie opgedoken over een geheime brief van de koningin die persoonlijk gericht was aan de burgers van Sydney. Een van de medewerkers van de koningin betrad de geheime kamer waar de brief werd bewaard. Als inwoner van Sydney maakte hij zich zorgen over zijn toekomst, dus durfde hij een grote stap te zetten. Hij postte hier op Telegram, dit is zijn privé kanaal waar foto’s staan van de brief die je ademloos achterlaten. Dit kanaal is beperkt door een bepaald aantal volgers. Haast je want de hele waarheid geschreven op een stuk papier wacht op je! SCARY!

https://t.me/+ng06lEFhWH4zMzk0


Het regent van dit soort berichten en ze zijn steeds en consequent afkomstig uit de “truther community”, het wereldwijde verbond van waarheidsvertellers. Sommigen noemen het “hopium for the masses”. Anderen zweren erbij…..

Een militaire operatie.

Afgezien van het feit dat een opperbevelhebber van een militaire operatie nooit zijn plan aan uw neus gaat hangen, hebben “voorspellingen” meestal het karakter van misleiding en false flags. De tegenstander leest mee, dus denkt u dat er een greintje waarheid in die “voorspellingen” zit? NEE.

Het grote probleem is echter dat de tijdlijnen worden opgerekt.

Op 23 of 24 september gaat er iets groots gebeuren volgens diezelfde bronnen. Een nucleaire aanval? Overstromingen en tsunami’s? Cyber attack en internet plat? Alles is mogelijk, maar niemand die het weet. Uiteraard niet.

Meestal gaan die dagen geruisloos voorbij en begint men te praten over “Red October”. Dan krijgen we een rampscenario voorgeschoteld die nog erger is dan die van 23 of 24 september, waar niemand het meer over heeft: “want wij moet voorwaarts”, nietwaar!?

Dit oprekken van de tijdlijnen werkt positief voor de vijand.

Het is daarom noodzakelijk dat wij allemaal onze eigen stappen zetten en daarmee de universele tijdlijn volgen. Niets kan ons beletten deze weg in te slaan. Er kan immers niets tussen ons en onze Oorsprong zijn. Alleen door ons eigen pad te volgen worden we vrij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *