Dutch - Nederlandsherstelderepubliek.wordpress.comNews

Nederland moet per direct UIT de North Atlantic Terrorist Organization.

Translate into English

We hebben begrepen dat hoge ambtenaren en topgeneraals in Oekraïne een vlucht onder valse naam hebben voorbereid. De meeste oligarchen hebben zich al in veiligheid gebracht, hun kapitaal achterna. Het Russische leger staat klaar voor een offensief. Het Poolse leger staat klaar om een graantje mee te pikken. Rompstaat Oekraïne zal worden gedemilitariseerd. De Nazi’s zullen naar het Poolse gedeelte vluchten en warm worden onthaald. Hoe meer geconcentreerde Russenhaat, hoe beter. Het zou de derde keer in een eeuw zijn dat we een wereldoorlog aan aan de Jezuïetenconstructie Polen hebben te danken.

Het zou dus nog veel beter zijn als de Russische legers bezet Duitsland innemen, inclusief de provincie Niederlande, sv.p. Dan kunnen we hier alvast aan de grote opruiming beginnen.

Scott Ritter, voormalig officier van de Amerikaanse marine en VN-wapeninspecteur, gaat in zijn laatste interview in op de aanvraag van Oekraïne voor het NAVO-lidmaatschap en voorspelt een nederlaag voor het westerse militaire bondgenootschap. Hij gelooft niet dat de NAVO werkelijk bereid is alles op het spel te zetten om Rusland te verslaan, terwijl Rusland juist vecht voor zijn bestaan en het bestaan van de Russische burgers in Oekraïne.

De NAVO, zegt Ritter, zal er niet ongeschonden uitkomen en zal hoe dan ook een nederlaag moeten accepteren. De westerse bewering dat Rusland een aanvalsoorlog tegen Oekraïne is begonnen, spreekt hij tegen. Rusland heeft immers jarenlang geprobeerd een oorlog te voorkomen en is nooit van plan geweest de oostelijke Oekraïense gebieden bij Rusland in te lijven.

Zoals hij opmerkt, waren het in feite de NAVO en Oekraïne die dit conflict hebben uitgelokt en teweeggebracht en alle kansen op een vreedzame afloop hebben weggenomen.

De NATO pleegt vanaf 2014 regelrechte provocatie om een oorlog uit te lokken.

Nederland moet per direct uit de NATO, die uiteraard al in 1990 had moeten worden opgeheven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *