Dutch - Nederlandsherstelderepubliek.wordpress.comNews

Militairen executeren Amerikaanse ambassadeur in Oekraïne Bridget Brink

Translate into English

Bingo, nu kunnen we zien hoe dit gaatje wordt opgevuld. Deze mevrouw Brink is niet meer, maar dat kunnen we van Zelensky ook wel zeggen, aangezien CGI (Computer Generated Imaging) tegenwoordig de hoofdmoot van zijn optredens vormt. Het is niet zozeer de vraag meer WAAR deze acteur zich bevindt, maar of hij eigenlijk wel bestaat. Van Brink zullen binnenkort wel beelden worden verspreid, dan kunnen we analyseren waar die opnamen zijn gemaakt en hoe ze de beelden in elkaar sleutelen.

realrawnews.com

Militairen executeren Amerikaanse ambassadeur in Oekraïne Bridget Brink

Michael Baxterhttps://realrawnews.com


De voormalige Amerikaanse ambassadeur in Oekraïne Bridget Brink werd vrijdagmiddag ter dood gebracht door ophanging, slechts enkele uren nadat een militair tribunaal in Guantanamo Bay haar schuldig had bevonden aan verraad.

Het korte, onaangekondigde tribunaal begon om 9.00 uur, met viceadmiraal Darse E. Crandall van het Us Navy Judge Advocate General’s Corps (JAG) die foto’s en een video presenteerde waarop te zien was dat Brink $ 2,2 miljard in Amerikaanse valuta inleverde aan luitenant-generaal Serhiy Shaptala van het Oekraïense ministerie van Defensie. De transactie vond plaats op de luchthaven Warschau Chopin en de video toonde een gedrongen vrouw met kort blond haar en een rond gezicht die Shaptala’s hand schudde, terwijl Oekraïense soldaten kratten contant geld van een Amerikaans C-5 Galaxy vrachtvliegtuig naar gereedstaande vrachtwagens brachten.

Brink bood een ongeloofwaardige verdediging: ze verkondigde eerst: “Dat ben ik niet!” en zei vervolgens dat de video vals was en was gefabriceerd om haar te beschuldigen.

Maar Vice Adm. Crandall vertelde het officierspanel dat zowel US Army Cyber Command als Marine Corps Forces Cyberspace Command de video hadden geverifieerd en vastgesteld dat Brink inderdaad de persoon was die werd getoond.

Het aanvullende bewijs van de admiraal omvatte twee ooggetuigen die met Brink hadden gereisd aan boord van het State Department Boing 757 dat hen van Andrews Airforce Base naar Warschau bracht. Die getuigen waren een gecontracteerd bemanningslid en een hulppiloot, die beiden onder ede verklaarden dat ze Brink tijdens de vlucht hadden horen opscheppen tegen ambtenaren van het ministerie van Buitenlandse Zaken over hoe Amerikaanse belastingdollars Volodymyr Zelensky zouden helpen Russische troepen af te houden van het schaden van ‘Amerikaanse belangen’.

Het is onduidelijk hoe JAG hen heeft overtuigd, maar ze zeiden dat ze niet waren gedwongen en getuigden uit eigen vrije wil omdat Brink’s woorden diep verontrustend waren en alles ondermijnden waar de Amerikaanse grondwet voor stond.

“Ze lachte letterlijk over hoe Amerikanen geen idee hadden hoeveel belastingdollars Biden aan Zelensky gaf”, getuigde het bemanningslid. “Ze had dit afschuwelijke gekakel en vertelde [naam weggelaten] en [naam weggelaten] dat Biden haar een promotie naar een hogere positie in 2024 beloofde als ze deze opdracht zou voltooien. Ze was er helemaal high van.”

Real Raw News heeft de namen weggelaten van degenen die actief worden onderzocht door het Amerikaanse leger.

En de hulppiloot zei op de getuigenbank: “Ik zat in het gangpad naast Bridget Brink. Ze had 7 of 8 Smirnov en cranberry juice cocktails genuttigd tijdens de vlucht en lachte luidruchtig over hoe ze eindelijk de kans kreeg om het Amerika van Trump te “verkrachten”. Ze liep leeg in een beschonken staat van verdoving over hoe ze Zelensky alles kon geven wat hij maar eiste.

Het duurde niet lang voordat het tribunaal een schuldigverklaring uitsprak en adviseerde dat Brink de maximaal toegestane straf zou krijgen – de dood – voor haar verraderlijke misdaden tegen de Verenigde Staten en het Amerikaanse volk. Bij het horen van het vonnis krijste Brink dat ze in beroep wilde gaan.

“Beroep afgewezen”, zei viceadmiraal Crandall, en voegde eraan toe dat JAG klaar stond om het vonnis zonder vertraging uit te voeren.

Drie uur later kreeg Brink een touw om haar nek. Ze was nog aan het blaffen over een hoger beroep toen de beul een schakelaar omdraaide en ze dood aan het touw hing.

Een JAG-bron vertelde Real Raw News dat video’s van Brink’s wandaden en executie werden verzonden naar Nancy Pelosi, Chuck Schumer, Kamala Harris en Biden, met een bijschrift : “Dit is wat verraders wacht die proberen de Amerikaanse grondwet uit te hollen.”


Vrijheid van meningsuiting en alternatieve media worden aangevallen door de Deep State. Laatst hebben een Deep State Judge en Jury bepaald dat Alex Jones bijna $ 1 miljard moet betalen. Real Raw News heeft lezersondersteuning nodig om te overleven en te gedijen. Dank aan degenen die hebben geholpen.

Geef uw zuurverdiende geld niet aan sites of kanalen die ons intellectuele eigendom kopiëren/plakken. We besteden talloze uren aan doorlichten, onderzoeken en schrijven. Bedankt. Elke dollar helpt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *