Verkiezingen VS – Update

Translate into English

De storm is gearriveerd – zeggen ze.

“De Verkiezing. De Revolutie”

“Als de mensen geen arrestaties zien na deze tussentijdse verkiezingen, weet je wat er moet gebeuren: DE REVOLUTIE! Mensen zullen moeten opstaan, omdat de regering haar werk niet doet en het rechtssysteem niet werkt. Daarna zal het leger het moeten overnemen en de macht uiteindelijk teruggeven aan het volk.

Militairen zijn de enigen die dit nog kunnen doen voor hun mensen. Tijdens de Midterm verkiezingen in de VS is al fraude gepleegd: Tabulators, telmechanismen en machines die niet werken, niet genoeg papier – mensen die het opgeven uren in de rij te blijven staan, dus er is nu al sprake van een totale zwendel. Militairen kunnen niet anders dan rigoureus ingrijpen en ze zullen ons moeten redden van deze voortdurende waanzin.”

Militair ingrijpen gebeurt onder één conditie: de mensen moeten net zoals in Brazilië met MILJOENEN voor de kazernes en militaire bases gaan posten, de economie platleggen en pas naar huis gaan als de militairen hun plicht hebben gedaan.


De uitslag doet niet ter zake. Het gaat om de fraude. En hoe die wordt gepleegd en door US Army én de National Guard in de kritische staten wordt “gemonitort”. Ook al winnen de Republikeinen dik, er is maar één manier om de mensen duidelijk te maken dat de democratie een gefaald systeem is en de VS een mislukte staat zonder rechtssysteem. Bewijs leveren dat er wordt gefraudeerd bij het leven, iedere keer weer en steeds een beetje brutaler.

Pas als de Constitutionele Republiek is hersteld en de 19e president daadwerkelijk is geïnstalleerd, kan de rest van de wereld zich ook vrij maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *