Achter de IJSMUUR – 110 jaar geleden.

Translate into English

De ontdekkingsreiziger Robert Scott heeft een foto album nagelaten, zodat wij hadden kunnen weten dat “Antarctica” niet is wat ons op school wordt geleerd. Tijdens ons werkzame leven hebben we geen tijd en als we zijn gepensioneerd zijn de meesten moegestreden en beschermen zichzelf door alles belachelijk te blijven maken. Wij stellen maar één vraag: “Waarom moest dit geheim blijven?” De vraag stellen is het antwoord geven: “Omdat het beter is om de mensen zo onwetend mogelijk te houden in hun eigen belang.” Het is dus duidelijk dat we geen keus hadden. Een doodzonde. De geschiedenis is compleet vervalst en de IJSMUUR is ingestort. Maak je borst maar nat, we gaan terug naar wat ons lang geleden is afgepakt, het Paradijs op Tar-Terra, de ontdekkingsreis van ons leven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *