De Oude Wereld – Waarom ons ERFGOED kapot moest

Translate into English

De Indringer-parasieten vernietigden en corrumpeerden veel van de gebouwen, monumenten en structuren over de hele wereld, zodat zij de grote misleiding konden uithalen en zeggen dat de “zwarte” mensen alleen maar in Afrika waren en dat zij alleen maar in stammen in de jungle een primitief leven leidden voordat zij slaven werden; ondertussen streken zij met de eer voor wat betreft de dingen die de mensen van de Oude Wereld (onze mensen/wij dus) over de hele wereld creëerden. Ze bouwden over de oude constructies heen of vernietigden ze. Nu denkt iedereen de waarheid te kennen op basis van hun slavenwereldprogrammering & indoctrinatie, maar de meesten onthullen hun onwetendheid zodra ze beginnen te praten. Zij maakten ons wijs dat zij die extravagante gebouwen in een paar dagen bouwden en ze direct na evenementen zoals de wereldtentoonstellingen weer compleet vernietigden omdat het alleen voor dat doel was bestemd. Ze hebben alles bij elkaar gelogen en de geschiedenis verzonnen aan de hand van oude constructies. De Niagara Watervallen is daarhet zoveelste bewijs van. Waarom moest de mega-energiecentrale er rond 1900 aan geloven? De verwoesting is gefilmd, waarschijnlijk met de bedoeling dat wij moesten waarnemen hoe geweldig of die lui wel niet zijn. Alles wat van de Oude Wereld is moet en zal kapot. Lukt dat niet of deels, dan wordt er een sprokje omheen verzonnen. Deze grijze parasieten stikken regelmatig de moord in hun eigendoortraptheid, een minderwaardig adderengebroedsel, waarvan het residu in regeringen en het bankwezen/corporatie/kerken zit. Klik op de afbeelding voor een uitleg.

Ons Erfgoed moest kapot om ons kleiner te maken. De gigantische damconstructie die we nu de Niagara watervallen noemen is honderden jaren ouder dan wat ze ons hebben wijsgemaakt. Het was ons Erfgoed, maar men vond het niet nodig om ons dat te vertellen, aangezien we dan verder zouden graven.Nu, twee eeuwen later doen we dat toch, maar moeten we honderden jaren geheugenverlies compenseren door fractioneel bewijs en deductie. Sommigen die dit soort video’s maken zijn daar buitengewoon goed in. Uitgangspunt: ALLES is gelogen, draai het schaakbord eerst maar eens om en speel verder met wit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *