Straalbezopen Nancy Pelosi afgevoerd naar het buitenland – GITMO

Translate into English

Het United States Navy Judge Advocate General’s Corps heeft vrijdag formele aanklachten ingediend tegen voormalig House Speaker Nancy Pelosi, die donderdagavond werd gearresteerd na het bijwonen van Biden’s uitbundige staatsbanket in Tyler Perry’s nep Witte Huis in de buitenwijken van Atlanta, Georgia.

JAG bronnen vertelden Real Raw News zaterdagochtend dat Pelosi is aangeklaagd voor meerdere aanklachten van verraad en opruiende samenzwering – toevallig misschien precies dezelfde aanklachten die ze het Ministerie van Justitie vertelde te formuleren tegen Eedhouder Stewart Rhodes. Een federale jury veroordeelde Rhodes vrijdag wegens opruiende samenzwering voor het beramen van het omverwerpen van de verkiezingen van 2020 en het aanzetten tot geweld bij het Capitool op 6 januari.

“De aanklachten van JAG tegen Pelosi zijn concreet, en staan los van de onrechtmatige vervolging door het regime van onschuldige mensen die het Capitool bezochten. Er was geen opstand, geen poging tot staatsgreep. De DOJ richt zich op mensen die Trump steunen. Wij, echter zitten achter legitieme criminelen aan, zoals Pelosi,” zei onze bron.

Hij voegde eraan toe dat Nancy Pelosi naar Guantanamo Bay was gevlogen, uren nadat Special Forces haar hadden aangehouden in de buurt van Hartsfield-Jackson International Airport. Pelosi, zei hij, bood geen weerstand omdat ze “dronken was en naar drank stonk” toen de Special Forces haar van de passagiersstoel van een Mercedes AMG SL 63 trokken. Ze toonde zich bezorgd over de toestand van haar auto, en onverschillig voor de toestand van haar chauffeur, die, zo kan Real Raw News nu melden, overleed toen zijn hoofd tegen de voorruit sloeg. Pelosi’s airbag ging uit, die van de bestuurder niet.

“Ik heb hem net gekocht,” zei Pelosi tegen de Special Forces. “Regel dit even voor me.”

Voordat ze naar GITMO werd gebracht, brachten de Special Troopers Pelosi naar een “safehouse” om te ontnuchteren. Haar bloeddruk was 0,47%, een potentieel levensbedreigende toestand met kans op coma of ademhalingsstilstand. Na een tijdje werd een enigszins nuchtere Pelosi een militair arrestatiebevel op haar naam getoond – ondertekend door zowel president Donald J. Trump als vice-admiraal Darse E. Crandall – en werd haar verteld dat ze naar GITMO zou worden gebracht voor een militair tribunaal.

Een datum voor het tribunaal zal waarschijnlijk begin volgende week worden vastgesteld, aldus bronnen.

REAL RAW NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *